Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet.
Kullanımı kolay, klasik skinine alıştım.
İşimi görütor. işlemciden yemiyor.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
Hayır (itunes kullanıyorum)
Pek işime yaramıyor, kategorizasyonu zayıf, playlist arşivi kötü, skinleri fazla abartılı ve göz yoruyor ancak classic görüntüsü de fazla katı ve görsellikten uzak, pencereleri yeteri kadar bilgi vermiyor... daha gider[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Kullanıyorum..2.9x serisine bayılırım..Kaynakları emmiyor.. kullanımı basit .. bide alışkanlık[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz
Mesaj tarihi:
bende 2.98 kullanıyorum. ne biliyim skinim güzel,alışkanlığım var,diğer prog.larda güzel ama winamp ayrı.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
Evet...
Ekranın tepesine dock edip onMouseOver ile görülebilir kılacağım başka mp3 çalıcı bulamadığımdan ve alıştığımdan...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Mesaj tarihi:
evet
bence wmp daha güzel ama bnm wmp bozuk olduğundan winamp kullanmak zorundayım:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Mesaj tarihi:
son versiyonunu kullanıyorum. istediğim seçenekleri güzel bir şekilde barındırıyor. bilgisayarıma da yük olmuyor.[signature][hline] harvester
Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi.
lylidn...
  • Yeni Oluştur...