dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: LoWNeR, 10 Aralık 2005 22:17 tarihinde demiş ki: Ntv'de Ginga'yı seyredince nice ronaldinholar la karşılaşacağımızı düşündüm Ronaldinho bir röportajda oturduğu mahalleden ve amcasından bahseder. Mahallemizde bir sürü yetenek vardı, hepsi gerçekten iyi oynarlardı der ve ekler ama amcam bir başkadır. O tek kelime ile bir top cambazıdır... yani evet bir sürü yetenekli oyuncu var brezilya'da, ancak ronaldinho yetenek ve azim ve kararlılığın güzel bir bileşkesi...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ronaldinho kafasına koymuş ben en iyi olucam diye. 4-5 yaşında futbola başlayan bir adam. Brezilya' da bu böyle zaten. Ama o en büyük olucam demiş. Çok güçlü, topla yapmayacağı şey yok. Mükemmel ötesi bi adam. insan olamaz ya.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: paspatur, 09 Aralık 2005 09:03 tarihinde demiş ki: Örneğin,Ronaldinho'nun dünya futbol tarihine kazandırdığı çok ciddi hareketler var ki bunlar sadece şov amaçlı değil oyun içinde kullanılabilitesi çok yüksek hareketler... diğer iki adayda bunu göremiyoruz.Örneğin Maradonanın kendiyle özdeşleşmiş bir hareketi var mı yada Pele'nin? tanrının eli, anelka da kullandı hatta[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 maradonayı ve peleyi daha çok klasik boyna verilen golleriyle bilioruz maradonanın son yıllarındada baya küçüktüm o yüzden ronaldinho onlardan daha iyi demek için elimizde sağlıklı veriler yok ama ronaldinho biraz daha koşan takım oyuncusu olsa yani kaka türü tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi diebilirdik belki pele o konuda daha etkiliydi bilemioz en iyi olarak o kabul edilio belki deişir zamanla bu görüş[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 abi onu bunu bilmem adamı izlemek bana harbiden zevk veriyo benim için onemli olan da bu...[signature][hline]My Way Or High Wy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ronaldinho ile Pele veya Maradona' yı karşılaştırmak yanlış olur. Maradona ve Pele' li dönem ile Ronaldihno' lu dönem aynı değil. Yıllar var arada.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ayrıca Maradona ve Pele'nin oyununu da izlemiş olmanız lazım. O dönemden bu yana tonla futbolcu çıktı.. Sadece bunların adı "en büyük" olarak anılıyorsa bir sebebi vardır elbet. Di mi ama? :) Büyük adamlardır valla..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 pelenin filmi vardı onu izledim ben hehe bomba bi röveşata çakıodu[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 zidane'in oldugu sanilan hareket hani "once topa tek ayagini basiosun donuosun sonra diger ayaginla cekip onune aliosun" aslinda maradona'nindir, hatta adi da maradona trick diye de anilir[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 maradona pele'ye göre daha bir insandır.. Ne bilim işte Ayrton Senna ve Alain Prost karşılaştırması gibi oldu ama neyse.. Ronaldinho ile ne alakası var derseniz.. Yok. evet ama aklıma geldi yazıyım dedim..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ronaldinho ya dün bir kez daha taptım barcelona- sevilla macında attıgı 80.dk daki golde hem takımını hemde benim paramı kurtardı =) .[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ronaldinho who is one of the most famous fotballers in the world has a wonderful talent more than a lot of fotball stars[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: perfi, 12 Aralık 2005 14:47 tarihinde demiş ki: ronaldinho ya dün bir kez daha taptım barcelona- sevilla macında attıgı 80.dk daki golde hem takımını hemde benim paramı kurtardı =) . aynen ;) 40 kağıt.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamalyinmaak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Cristiano Ronaldo ve Ronaldinho nun skyblogdaki videoları :) ilk sayfada futbolcular hakkında bilgi verilmiş diğer sayfalardada ikisinin yaptığı aynı hareketler ve oylamalar var. Cristiano Ronaldo & Ronaldinho aşağıdakilerde iki futbolcu için özel sayfalar yukarıdakilerden daha cok var artı her ikisindede mükemmel ilginç hareketlerde var :) Cristiano Ronaldo Ronaldinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Allah bu Ronaldinho yu top oynamasi icin yaratmis. Bu adami baska bisey yaparken dusunemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ronaldinho gerçekten mükemmel bir futbolcu. Oynadığı oyunun hakkını verebilen bir isim. Bu arada perfi imzan çok hoş. Takımını sağlam destekliyorsun :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> [Bu mesaj Frasier tarafından 14 Aralık 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Adam Kral ya var mı onun gibi biri daha[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar