OsSii Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Password reset successfully. Your password has now been reset to a random value and emailed to ben sıfremı ıstedım bu yanıtı verdı ama sıfrem hala gelmedı ınsallah gelır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kaç ay önce üye oldum bu oyuna secret question un cevabını nerden hatırlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 arkadaslar bana cok acil ilk şifre deiştirmenin aktif oldugu tarih lazım hatırlayan arkadaslardan rica ediyorum sanırım 2 hafa felan önce idi ama ben kesin tarihi hatırlamıyorum kesin tarihi hatırlayan arkadaslar lütfen yardımcı olsun!!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 01,12,2005 ben beramustayım savas bıttı sıfre degıstırdım. daha once hergun denıyodum oyle bısey yoktu charın gelırse bızede yardımcı ol plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXSIBISIxsil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Dün gece ugraştım forgot passwordan 7,8 kere Id mail,gizli soru en sonunda geldi Junk maile sizin adınıza üzülüyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cok tskrlr ossi saol[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: SeXSIBISI, 13 Aralık 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Dün gece ugraştım forgot passwordan 7,8 kere Id mail,gizli soru en sonunda geldi Junk maile sizin adınıza üzülüyorum:( kanka sıfre gonderıldı dedıkten ne kadar zaman sonra geldı sıfren bakarmısın lutfen bende beklıyorum.[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 forgot password a girdim maili felan yazdım tıkladım cıkan yazı şu " BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD " ne demek bu yani anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya beyler hotmailde spam folder nerde bu arada . bilen varsa soylesin lutfen aciL[signature][hline]Nick : CoMPLeXx LvL : 57 Job : Mage NP : 1650 Serwer : Ares Clan : Phoenix Rising Irk : El Morad Not :İnvalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yaw arkadaşlar bende giriyom forgete secret questionsa kadar geliom ama orda ne yazacam taa 6 ay once aldım accountu tam olarak ne yazacamı soliyebilirmisiniz plsssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Secret questiona nasıl gelion ya. ben forgot passwordu tıklıyom . uye adı bi de mail açılıyo :) . nereyi tıklayıp ta secret quesitona gelion anlamadım . bi açıklar mısın ?[signature][hline]Nick : CoMPLeXx LvL : 57 Job : Mage NP : 1650 Serwer : Ares Clan : Phoenix Rising Irk : El Morad Not :İnvalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 orda ıd ile maili giriyon submit diyon gelio da asıl sorun orda ben 6 ay once ne yazdımı unutum bide dediklerine göre favorite movie miş ama nasıl yazcaz what is your favorite movie mi yoksa değişik bişiymi veya neyse işte cvb biliom ama soru onemli plss helllp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya beyler. forgot passwordu tıklayınc aneden bende gizli soruyu sormuyo direkt uye adı mail sayfası gelio. gizli soruya geleceğim sayfayı ne yi tıklayarak bulacağız.[signature][hline]Nick : CoMPLeXx LvL : 57 Job : Mage NP : 1650 Serwer : Ares Clan : Phoenix Rising Irk : El Morad Not :İnvalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluedragon2 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 tmm işte onları doldurcan sonra gewlio da ben hi değiştirmedim ne yazmam lazım yardıııııııııııııııııııııııımmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anhtar123 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya abi şifremifre gelmedi msn ben bu msn açtım gelmedi + oyuna girmio failed weriyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moon_line Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya şifre için yeni mail verebileceğimiz bir yeri varmı sitenin ama gerçi artık ne oyuna nede şifre ile adamımımn ayarlarına girebiliyorum çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar