Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bolton-sevilla vs beşiktaş-guimaraes

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş, UEFA Kupası H Grubundaki 4. ve son maçında bugün Portekizin Vitoria Guimaraes takımına konuk olacak. TSİ 21.45te başlayacak maç Kanal Dden naklen yayınlanacak.
Beşiktaş, üst tura çıkabilmek için Guimaraes karşısında sahadan farklı skorla galibiyetle ayrılıp, Bolton Wanderersın da Sevillaya yenilmesini bekleyecek.

HAKEM RUMEN BALAJ[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 14 Aralık 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben beşiktaşın guimaraes e fark atcağından adım gibi eminim orda bi sorun olmaz . sevilla ise gerçekten güzel top oynuyor son maçını izledim adamlar barça ile kafa kafaya oynadı herhalde yanlış hatırlamıyorsam son dakka da bişeyler oldu yenildiler top cambazı atmıştı golüde şimdi bolton iyi takım ama sevilla orda gole boğar eğer gerçekten oynarlarsa ama türk düşmanı ya millet türkün türkten başka dostu yoktur ya işte orda kafam biras karışık .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Sosyal ağlarda paylaş

fb taraftarı şewo nun düşmanı değil. 4gol attı die küfür de etmedk gayet sewiyorum kendisini futbol bu adam yetenekli die düşman mı olacka herkes kendi işine baksan böle bi topice böle bi msj atarak ortamı germek te ayrı bi şey. (şey yazdım anla artk) bize 4 attıysa senin takımına kaç atardı oda ayrı bı şey ( nihahaa)[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fenerbahce, 14 Aralık 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
said:
SmoLaFein, 14 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
Besıktas cıksın artık nolur yuzumuz gulsun
Saldır Beşiktaş..!!

saldır sevilla :D

said:
fenerbahce, 14 Aralık 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
goooooooooooooooooooooooooooool

şimdi üstteki arkadaşlara gitsin bu msjlar sevilla saldır dedim çünkü sevillanın kazanması gerekior tur için goooooooooooooooool yazdım bjk gol attı ha bunu anlayacak zekan yoksa bilemiyorum[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...