2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Beşiktaş, UEFA Kupası H Grubundaki 4. ve son maçında bugün Portekizin Vitoria Guimaraes takımına konuk olacak. TSİ 21.45te başlayacak maç Kanal Dden naklen yayınlanacak. Beşiktaş, üst tura çıkabilmek için Guimaraes karşısında sahadan farklı skorla galibiyetle ayrılıp, Bolton Wanderersın da Sevillaya yenilmesini bekleyecek. HAKEM RUMEN BALAJ[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 14 Aralık 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sevilla yener ama Beşiktaş fark atabilecek mi bakalım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 :( bu gruptan çıkabilirdik rahatça...[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bolton affetmez.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sevilla yenilmez, bjk fark atar.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Besıktas cıksın artık nolur yuzumuz gulsun Saldır Beşiktaş..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben beşiktaşın guimaraes e fark atcağından adım gibi eminim orda bi sorun olmaz . sevilla ise gerçekten güzel top oynuyor son maçını izledim adamlar barça ile kafa kafaya oynadı herhalde yanlış hatırlamıyorsam son dakka da bişeyler oldu yenildiler top cambazı atmıştı golüde şimdi bolton iyi takım ama sevilla orda gole boğar eğer gerçekten oynarlarsa ama türk düşmanı ya millet türkün türkten başka dostu yoktur ya işte orda kafam biras karışık .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 2 maç da berabere biticek gibi gelio bana[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadaişar şöle bi durum var. beşiktaşın gruptan çıkabilmesi için +4 averaj kazanması gerekiyor. sevilla 3-0 senerse 1-0 bile yeticek beşiktaşa..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bjk 1-0 önde bjk nın golünü yazarken geç kalmışım az önce 1-1 oldu[signature][hline]1905 [Bu mesaj tony_montana tarafından 14 Aralık 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 1-2 bjk 0-0 diğeri[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: SmoLaFein, 14 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Besıktas cıksın artık nolur yuzumuz gulsun Saldır Beşiktaş..!! saldır sevilla :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Çok komik.[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 goooooooooooooooooooooooooooool[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bjk yalan oldu bolton 1-0[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben bu adama bitiyorum...Fenerbahce sen ne düşünüyon?[signature][hline]I am very happy with my carrots![Bu mesaj RabbiT tarafından 14 Aralık 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bolton affetmez demişmiydim?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 fb taraftarı şewo nun düşmanı değil. 4gol attı die küfür de etmedk gayet sewiyorum kendisini futbol bu adam yetenekli die düşman mı olacka herkes kendi işine baksan böle bi topice böle bi msj atarak ortamı germek te ayrı bi şey. (şey yazdım anla artk) bize 4 attıysa senin takımına kaç atardı oda ayrı bı şey ( nihahaa)[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: fenerbahce, 14 Aralık 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: SmoLaFein, 14 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Besıktas cıksın artık nolur yuzumuz gulsun Saldır Beşiktaş..!! saldır sevilla :D [signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 şeva gol gol gol bende seviyorum biz bjk seyircisimiyiz bjk olsa direk ana bacı giderdi[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 zenit gibi bir takımı burda yenemezsek olacagı budur.Hakettık.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: RabbiT, 14 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Ben bu adama bitiyorum...Fenerbahce sen ne düşünüyon? ben bişi mi yazdım la zubizeretta[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Beşiktaş hakkındaki bir konu da fenerbahçe nickiyle subjektif kokan yazılar yazarsan kim sallar ki seni ?[signature][hline]We want war, wake up ! [Bu mesaj kingpin tarafından 14 Aralık 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: fenerbahce, 14 Aralık 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: SmoLaFein, 14 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: Besıktas cıksın artık nolur yuzumuz gulsun Saldır Beşiktaş..!! saldır sevilla :D said: fenerbahce, 14 Aralık 2005 23:00 tarihinde demiş ki: goooooooooooooooooooooooooooool şimdi üstteki arkadaşlara gitsin bu msjlar sevilla saldır dedim çünkü sevillanın kazanması gerekior tur için goooooooooooooooool yazdım bjk gol attı ha bunu anlayacak zekan yoksa bilemiyorum[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 vay be demek öyleymiş ha ... hmmm[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar