Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doctor hakkinda bilgi

Mina

Öne çıkan mesajlar

Hayalindeki ister combat medic olsun isterse doctor, öncelikle yapman gereken master medic olmak.Master medic olabilmen için first aid,diagnostics,pharmatalogy ve organic chemistry skillerini 4'lemen gerekiyor.

Organic chemistry senin yaptığın ilaçlarla artarken, diğerleri başkalarını iyileştirmenle artıyor.İyi bir haber istersen UO'da olduğunun aksine her healden ya da her killden ya da her neyi doğru başarırsan ondan xp kazanıyorsun :) .

Eğer first aid skill'inde 4'e kadar gelişirsen medicine kullanmadan kendi mind'ina hasar vererek insanları tedavi edebiliyorsun.

Stimpack A yaparak Organic Chemistry 3'e bir günde ulaşabilirsin.Bu skillde artık insanların stamina ve strength gibi mind hariç yardımcı statlarını da tedavi edebilecek kitler üretebiliyorsun.

Doctor'lar ilerleyen skillerinde, bir nevi resurrection kit yapabiliyorlar, Medic'lerde diagnostic 2 de drag incapaicated kazanıyor ki bunlar seni vazgeçilmez takım elemanı yapıyor.

Yalnız ortada bir sorun varsa o da gerekli ilaçların yapılması.Genellikle kullanacağın kitler yada stimpacklar A,B,C... diye gidiyorlar.Stimpack A yapmak bir nevi kolay 8er inorganic ve organic istiyor.Ama ne zamanki B serisine geçtiğinde işlerin zorlaştığını farkediyorsun.Çünkü stimpack B yapmak için 12er organic ve inorganic artı 3 tane önceden hazırlaman gereken farklı component var. Bu önceden hazırlaman gereken componentler içinde water,chemical gibi resource'lara ihtiyacın oluyor.Bir sonraki harfle başlayan seri her zaman daha iyi tedavi ediyor ama yapması bir o kadar zaman ve kaynak istiyor.

Doktor olduğun zaman farklı ve daha iyi kitler yapma,daha iyi bir iyileştirme,ve savaş alanındaki ölüleri res etme(ki denemedim tanımında bi nevi reslediği anlatılıyor, kalbe şok verme gibi ve doctor medicine crafting 4 skill'inin olması gerekiyor.) gibi avantajların oluyor.

Dezavantajları ise ilerlemesi kolay olmayan ve para ihtiyacını karşılamak oldukça zor olan bir yetenek ağacı.Çoğu zaman bir cantinada yada hospitalde başkalarını heal ederek tip beklemen yada iyi bir takımın lootunu paylaşman gerekebiliyor.Tabii bir de yaptığın stimpack ve kitleri satabilirsin ki bunun içinde önce bir fabrika edinmeni tavsiye ederim.

Not:Normalde elde yaptığın stimpack sayısı misal 10'u geçmezken, fabrika yapımlarında bu sayıyı 100 yapabiliyorsun.

[Bu mesaj Lynx tarafından 16 August 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lynx, 16 August 2003 14:28 tarihinde demiş ki:
...Doctor'lar ilerleyen skillerinde, bir nevi resurrection kit yapabiliyorlar, Medic'lerde diagnostic 2 de drag incapaicated kazanıyor ki bunlar seni vazgeçilmez takım elemanı yapıyor...
[Bu mesaj Lynx tarafından 16 August 2003 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]

ne bir nevisi resme ölüyü diriltiyorlar ;)
bu arada drag incapaicated yeteneği ile incapaicated veya ölen adamı ordan oraya sürüklemek çok zevkli :)[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

en son 25k tip aldim
Surekli All tips welcome diye bagiriniyorum..(cok zevkli)
Ha bide Numara yapiom millete..
Highest bid of today diye bisey cikardim...
O gu en cok kim tip attiysa onun reklamini yapiom hem..
ornek: Highest tip of today is 500crd by BİLMEMKİM
Super oluyor millet daha fazla verio o zaman...
Acip eylenceli de oluyor..
Sman'chi ne demis : PARA PARA PARA[hline]Sman'chi NortoN
Novice Combat Medic--Novice Pistoleer

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jackal77, 18 August 2003 15:08 tarihinde demiş ki:
en son 25k tip aldim

çakal adam yaa .. :) ama cidden iyi fikir highest tip olayı ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jackal77, 18 August 2003 15:08 tarihinde demiş ki:
en son 25k tip aldim

Bu arada şahidim, cantinada Sman'chi'yi aldığı tipleri twilek dansçılarla yerken gördüm, bi the wookie dansettiriyodu ortada, ne alakaysa... :lol:

He bi de bişi, Mühendis 2.5K'ya lap dance yaparım diyodu, düşünsene Sman'chi, 10 defa yaptırabilirsin bi tiple... :D[hline]Devvo Ki'yyst, Novice Bothan Scout, Eclipse (finally :) )
Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Sosyal ağlarda paylaş

HAhaha, Yalan Kizlar bana yediriyorlar para tipime hastalar Doctorluk Hikaye!
Cok Karizmayim Cokkkk!
Muhendis Kendini asti abicim Adamin elinde Sniper break dance yapicak yakinda

[hline]Sman'chi NortoN

[Bu mesaj Jackal77 tarafından 18 August 2003 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...