CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya yok bea . inbox hem sol tarafta da tam yeri ne tarf bi bilen sylesin lütfen!!![signature][hline]Nick : CoMPLeXx LvL : 57 Job : Mage NP : 1650 Serwer : Ares Clan : Phoenix Rising Irk : El Morad Not :İnvalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 inbox altındaki secenek tam ewt doğru sol taraftaydı karıştırdım :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_46 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben dün akşam charımla oynuyorken sabah oyuna girmeye çalıştığımda invalid pass hatası werior siteye zaten login olmuyor ne yapmam gerek lütfen yardım siteden şifremi deiştirmek gibi bi işlem yapmadım kendi kendine oldu ne yapmam lazım[signature][hline]server:dies ırk:orc lvl:6x np:2x k şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 evet arkadaslar herkeze gecmıs olsun sıfrelerınızı cogunuz almısınız ben alamadm herseyı denedım zaten sevkımde kırılmlmıstı artık benım password felan gelmez. sızın adınıza sevındım. hadı eywallah. :([signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Information does not match account. Password not reset. kafa buluyo galiba[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murat17 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya beyler benim bayağı eski çar. bilirsiniz o zamanlar bize what is your favourite movie(favori filmin hangisi?) diye sorarlardı. şimdi bu bizim gizli sorumuzmu oluyo? yoksa bizim yazmamız gereken üyeliğe yazdığımız filmin adımı? forget passvord kısmından şifre kurtarmaya çalışıyorumda bu kısımda takıldım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ty all. NOT: MYNET TE sorun yaşayan arkadaşlar mail sayfalarında sol üst köşedeki SERVİS YONETİMİ ORADANDA İSTENMEYEN MAİL AYARLARINI DİKKATLE KONTROL ETSİN. ŞİFRE MAİLİNİ ALAMA NEDENİNİZ BUNDAN KAYNAKLANABİLİR... [Bu mesaj murat17 tarafından 13 Aralık 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: murat17, 13 Aralık 2005 18:37 tarihinde demiş ki: ya beyler benim bayağı eski çar. bilirsiniz o zamanlar bize what is your favourite movie(favori filmin hangisi?) diye sorarlardı. şimdi bu bizim gizli sorumuzmu oluyo? yoksa bizim yazmamız gereken üyeliğe yazdığımız filmin adımı? forget passvord kısmından şifre kurtarmaya çalışıyorumda bu kısımda takıldım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ty all. NOT: MYNET TE sorun yaşayan arkadaşlar mail sayfalarında sol üst köşedeki SERVİS YONETİMİ ORADANDA İSTENMEYEN MAİL AYARLARINI DİKKATLE KONTROL ETSİN. ŞİFRE MAİLİNİ ALAMA NEDENİNİZ BUNDAN KAYNAKLANABİLİR... [Bu mesaj murat17 tarafından 13 Aralık 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] baktım onlara onla alakası yok sanırım mynet otomatik engelliyo...[signature][hline]Lvl: 67 (thx to Buyse) :D Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anhtar123 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 abi ben aynısını yaptım şu çıkıo Information does not match account. Password not reset. bu çıkıo nedemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toretto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Benım Account da mail attım Acc nın uzerınde olmayan bı maıle gonderdım sıfreyı. Sıfre GeLmıstı ama Yenı sıfreyle Gıremedım :D Eskı sıfre ıle gırebılıyorum NasıL olacak bu iş İLLa Account mailıne mı atmak gerekır Maılde Sıfre yazıyo Ama Gırılmıyo a.k :D Yardım Plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar