Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MUTLU SON ŞİFREME KAVUŞTUM:))) (12.12.2005 20:52)

alicannn

Öne çıkan mesajlar

ben dün akşam charımla oynuyorken sabah oyuna girmeye çalıştığımda invalid pass hatası werior siteye zaten login olmuyor ne yapmam gerek lütfen yardım siteden şifremi deiştirmek gibi bi işlem yapmadım kendi kendine oldu ne yapmam lazım[signature][hline]server:dies
ırk:orc
lvl:6x
np:2x k şimdilik
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaslar herkeze gecmıs olsun sıfrelerınızı cogunuz almısınız ben alamadm herseyı denedım zaten sevkımde kırılmlmıstı artık benım password felan gelmez. sızın adınıza sevındım. hadı eywallah. :([signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler benim bayağı eski çar. bilirsiniz o zamanlar bize what is your favourite movie(favori filmin hangisi?) diye sorarlardı. şimdi bu bizim gizli sorumuzmu oluyo? yoksa bizim yazmamız gereken üyeliğe yazdığımız filmin adımı? forget passvord kısmından şifre kurtarmaya çalışıyorumda bu kısımda takıldım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ty all.

NOT: MYNET TE sorun yaşayan arkadaşlar mail sayfalarında sol üst köşedeki SERVİS YONETİMİ ORADANDA İSTENMEYEN MAİL AYARLARINI DİKKATLE KONTROL ETSİN. ŞİFRE MAİLİNİ ALAMA NEDENİNİZ BUNDAN KAYNAKLANABİLİR...

[Bu mesaj murat17 tarafından 13 Aralık 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
murat17, 13 Aralık 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
ya beyler benim bayağı eski çar. bilirsiniz o zamanlar bize what is your favourite movie(favori filmin hangisi?) diye sorarlardı. şimdi bu bizim gizli sorumuzmu oluyo? yoksa bizim yazmamız gereken üyeliğe yazdığımız filmin adımı? forget passvord kısmından şifre kurtarmaya çalışıyorumda bu kısımda takıldım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ty all.

NOT: MYNET TE sorun yaşayan arkadaşlar mail sayfalarında sol üst köşedeki SERVİS YONETİMİ ORADANDA İSTENMEYEN MAİL AYARLARINI DİKKATLE KONTROL ETSİN. ŞİFRE MAİLİNİ ALAMA NEDENİNİZ BUNDAN KAYNAKLANABİLİR...

[Bu mesaj murat17 tarafından 13 Aralık 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]

baktım onlara onla alakası yok sanırım mynet otomatik engelliyo...[signature][hline]Lvl: 67 (thx to Buyse) :D
Name: Xrated / KittiesT_T
Class: Warrior
Nation: Karus
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

Benım Account da mail attım Acc nın uzerınde olmayan bı maıle gonderdım sıfreyı.

Sıfre GeLmıstı ama Yenı sıfreyle Gıremedım :D
Eskı sıfre ıle gırebılıyorum NasıL olacak bu iş

İLLa Account mailıne mı atmak gerekır

Maılde Sıfre yazıyo Ama Gırılmıyo a.k :D

Yardım Plz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...