Feandreu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 7. deneyişimin sonuda hüsran... Sanıyorum şifreyle ilgili değil problemim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Feandreu, 12 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki: 7. deneyişimin sonuda hüsran... Sanıyorum şifreyle ilgili değil problemim... idni yazarken copy pastemi kullaniyorsun yada yazarken yanlislikmi yapiosun sitede login olan id oyunda girmeycek yada id de turkce karakter warmi?[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sorry, but you may only have one lost password request pending at a time. ben defalarca denememe rağmen bana hep bu cvbı veriyor ve mail gmail olmasına rağmen hiç gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Oley Oley benim de şifrem geldi ilk başta gelen mailde şifreyi kabul etmemişti üzülmüştüm sonra bidaha mail geldi onunla login oldum ve yeni şifremi girdim. Oyuna girebiliyorum şu an :):):)[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Walla benim mynet o yüzden gelmedi :( ne bok yicem şimdi?[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Ainesidemos, 13 Aralık 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Walla benim mynet o yüzden gelmedi :( ne bok yicem şimdi? walla mynetsen yalan oldu.. bendede var mynetli bi acc mail gelmiyo. adminle irtibata geçmen gerekir tabi geçebilirsen binbir tane soru sorucak..[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 zor walla benimde mynet mailli 62 assasin var 500 kere şifre gönderdim mynete gelmiyo sanırım mynet otomatik engelliyo spam diye anlamadım. ama hotmailden yaptıımda tak diye geldi....[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares [Bu mesaj Xrated tarafından 13 Aralık 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hangi mail? belki senin mailinde aynısını yapıyodur ben myneti denediim için biliyorum..[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ya abi mynet mal ondan gelmiyo aq ya adam gibi şikayet istek yazabilcek biyer bile yok çünkü kesin geliyodur sonuçta mynet e offf gıcık oldum...Ya bide admin bana neden soru soruyo ki ben herkes şifresini almak için 1 soru ile hükümlü ise banada o muammeleyi yapması lazim :(:(:( ÇOK GICIK BİR DURUM!!!![signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sen yanlış yerle uğraşıyosun da ondan forgot password a bas karşına çıkan ilk sayfada id ve mail istiyo orayı doldurup submit de sora gizli soru cvbını istyicek onuda yaz tekrar submit de gelicektir. If you are unable to reset your password with this form, please click here to contact customer support buna tıklamıcaksın bu customer supporttan şifre istemek için...[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Xrated, 13 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: sen yanlış yerle uğraşıyosun da ondan forgot password a bas karşına çıkan ilk sayfada id ve mail istiyo orayı doldurup submit de sora gizli soru cvbını istyicek onuda yaz tekrar submit de gelicektir. If you are unable to reset your password with this form, please click here to contact customer support buna tıklamıcaksın bu customer supporttan şifre istemek için... Yok ya diyo mail e göndeildi şifre diye işte gelmiyo ama nese ben mynet e yazdım şöle bir şey '' Sayın ilgili Sizden bir ricam olacak,çok önemli bir e-mail almam gerekiyor fakat bu e-mail i alamıyorum(diğer mail kuruluşlarını kullanan kişiler bu e-mail i 5dk içinde alıyor) acaba sizde bir engelleme mi var yoksa farklı bir durummu? Bu e-mail i almazsam 2 yıllık emeklerim gidecek,çok önemli bir mail lütfen bana yardım edin bir çare bulun çok kötü durumdayım '' inş etkisi olur[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben onu diğer arkadaşa yazdım. sen doru yapıyosun ama dediğim gibi mynette problem var benimde 62 assasin var mynet mailli onada gelmiyo mail...[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ewt arkadaslar sonunda charıma kavustum. site duzelmıs. forgot passworddan sn de sifremı aldım. darısı sızlerın basına :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Benim sifremde geldi sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AYMARAD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Benimde gmaildeki lvl 59 assasinim geldi ama mynet mail adresini verdiğim lvl 59 raptror 7/70 li worrioorumun şifresi gelmedi. Mynet e gelmiyo galiba. Yinede birini kurtardık. İtemlerde hiç eksiklik yok. İnşallah herkezin gelir oyuna devam edersiniz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c4mb4z Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bizede söyle de bizde bilelim babuş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c4mb4z Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Alicann (Dont_Panic) nasıl aldın şifreni ? Bizede söylede bizde alalım bea... Sana msn mi verem ben [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 (aceleyle yazıorm tam okumadım) rdan gizli sorunu seçiosun we cvbını yazıosun ubu soruyu sana bir sonraki şifre deiştirme işleminde soruyorlar[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyol001 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Kafayı yiyeceğim artık yaw benim şifee iki gündür gelmedi arkadaşlar napacam ben bilen varmı :([signature][hline]:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXSIBISIxsil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Benimkide geldi...nihayet forgot password:ID,Mail,Gizli soru 7,8 defa denedim sanırım..[signature][hline]SeXSİBiSİ lvl:6x Job:PaladiN Irk:ELMoraD Clan:The Others Np:20xxx žaLMa BeNi KaRŞıNa,KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonyol001 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 tamamda ben nerden hatırlayayım 1 sene önce girdiğim gizli soruyu???[signature][hline]:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXSIBISIxsil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 :([signature][hline]SeXSİBiSİ lvl:6x Job:PaladiN Irk:ELMoraD Clan:The Others Np:20xxx žaLMa BeNi KaRŞıNa,KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bende hatırmalımıyorum ve şu anda citti citti ewde bunalıma girdim ben oyun citti citti oynamak istiyodum taki 70 olup cz deli gibi iş yapıp sıkılana kadar oynıcaktım ama sagolsun password yuzunden hayal oldu :'([signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoMPLeXx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hotmailde spam folder nerde beyler bulamıyorum[signature][hline]Nick : CoMPLeXx LvL : 57 Job : Mage NP : 1650 Serwer : Ares Clan : Phoenix Rising Irk : El Morad Not :İnvalid Password :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: CoMPLeXx, 13 Aralık 2005 15:36 tarihinde demiş ki: hotmailde spam folder nerde beyler bulamıyorum Sag tarafta inbox altında[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Not:Invalid Password Magduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar