alicannn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 en sonunda yaw en sonundaaaaaa hemen girip isteyin şifrenizi siteden!!! 20:52 de şifrem geldi mailde 18:52 de yazıo ama sanırım saat farkından dolayı:)) çok sevinçliyimmmmm!!!! [spo1=İŞTE BU!!!!][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sevindim :D[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np Kurduk Bi Clan Uğraşıorz Şifre Mağduru(galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_3nGin_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hayırlı olsun kardes şifren herhangi bi işlem yaptın mı yoksa sadece bekledin mi? Bi işlem yaptıysan söle bize bizde sevilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alicannn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşım 20:51 de forgot password'den şifremi istedim ve 20:52 de geldiiiiii!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 deneylim..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 eğer accnizin mailini mynet yaptıysanız o accyi unutun :( mynete kesinlikle mail gelmiyo.hotmail olan accyi denedim geliyo. hadi hayırlı olsun...[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maybas_78 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 nasıl yaptın hangi mail adresine geliyor?[signature][hline]lvl:6x ırk:el morad clan:pro_soft server:ares np:yeni kasmaya başladım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alicannn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 resim herşeyi açıklamıyor mu ??? (ama söyliyeyim yinede HOTMAIL) :)))[signature][hline]Knight Online Information Dies alicann_TR Level 51 Mal Varlığı : ~~500.000.000~~ Ama artık yok çünkü kahrolası "INVALID PASSWORD" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 benimde tamamdir...[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_3nGin_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Gizli soru olayı nedir ya onu anlayamadım ne zman sorulmus gizli soruda cevap vermisiz oyuna kayıt olurkensa yatar bu iş gitti lvl 62 blade master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maybas_78 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 başka şifresi gelen var mı?[signature][hline]lvl:6x ırk:el morad clan:pro_soft server:ares np:yeni kasmaya başladım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alicannn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: _3nGin_, 12 Aralık 2005 21:38 tarihinde demiş ki: Gizli soru olayı nedir ya onu anlayamadım ne zman sorulmus gizli soruda cevap vermisiz oyuna kayıt olurkensa yatar bu iş gitti lvl 62 blade master arkadaşım şifreyi reset atarken istiyodu bu soru ve cevabı oraya yazmamışsan veya hatırlamıyosan maalesef[signature][hline]Knight Online Information Dies alicann_TR Level 51 Mal Varlığı : ~~500.000.000~~ en sonunda şifrem geldi http://forum.paticik.com/view.php?id=164483 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_3nGin_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 OLdu biseyler ama ne oldu bilmiyorum User data did not match. diyo inş. olmustur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maybas_78 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 gelenlerin şifresi hayırlı olsun gelmeyenlere sabırrr[signature][hline]lvl:6x ırk:el morad clan:pro_soft server:ares np:yeni kasmaya başladım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: _3nGin_, 12 Aralık 2005 21:43 tarihinde demiş ki: OLdu biseyler ama ne oldu bilmiyorum User data did not match. diyo inş. olmustur... olmami$..[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AIiEn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Eveettt sonunda Forget PAss çalıştı ve şifremi geri aldım şu an çok mutluyum arkadaşlar... 1 haftalık özlem bitti... şifre maduru arkadaşlar hemen forget passwordden bilgilerinizi girin ve şifreniz adresinize gelsin :D hadi herkese kolay gelsin .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ee gelen şifre neden yanlış diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 iyide ben gizli sorumun cevabını bilmiyorum aklican sen bu maili ne zman atmıstın ve ne kadar süre sonra cevap geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Şifre aldım web sayfasına giriyorum oyuna girerken no such register id diyor... Küfür mü ediyor bana bu oyun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AIiEn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kardeş benim maile gelen şifre ile oyundayım şu an maile gelen şifre yanlışsa o da senin bahtsızlığın :( ama dene tekrar her seferinde resetle... sonuşta şu an forget pass çalışıyor gizli sorunu bildiğin sürece şu an problem yok ... herkese kolay gelsin :............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Abi şifre yanlış demiyor... Şifremle siteye login olabiliyorum ama oyuna girerken no such registered id diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Feandreu, 12 Aralık 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Abi şifre yanlış demiyor... Şifremle siteye login olabiliyorum ama oyuna girerken no such registered id diyor... bi daha resetle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşım şifreni bir kes değiştirmen gerekio yoksa giremezsin sen şifreni deiştir sonra girceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Şifremi 7 kere değiştirdim şu an bir daha deniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ey allahım ya benim mail yanlıs dio !!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar