icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya arkadaşlar bu silahların parlamasının sebebi upgrade edilmiş olmalarımı mesela +5 , +6 gibi mi yoksa bosslardan düşen unique gibi bişi mi birde bu lightning skilini kullanan yuksek lvl deki arkadaşların elindeki yeşil ışık ( :P adını bilmiyorum anlayın işte) hiç kaybolmuyor acaba bunun aynısı cold skilindede mevcut mu?[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on )
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende öyle sanıyodum ama doğrusu pacheon skilli lightning değil.. okun menzilini arttırıyo ismi demon soul arrow
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bugün bi adam taa aydan attı oku başka birine yardı geçti ben heral lag falan var dediydim meğer okun menzili artırılıyomuş :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 nerden bulunuyormuş bu demon soul arrow bilen varmı kaç gold muş acaba çok güzel duruyo valla birde bu bow ların bazıları parıl parıl parlıyo o neden kaynaklanıyo acaba yeniyim daha merak ediyorum herşeyi kusura bakmayın [signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) [Bu mesaj icebreak3r tarafından 15 Aralık 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir]
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Silahlar ve shieldler +3 ve sonrası parlamaya başlar. herbir upgrade derecesinde farklı bir renk parlar. +3 debeyaz +4 mor +5 pembe falan emin deilim hangi upgrade de hangi renk parlıyor.[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik)
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet Demon soul arrow da okun mezili artıyor ve bow da elektrik gibi yeşil bir ışık yanıyor bu lightingle alakalı bir skill değil:)Bowmanship skillerinden biri lvl 14 de açılıyor güzel bir skill walla hunterlik ve tieflikde baya işe yarıyor:)
Öne çıkan mesajlar