icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya arkadaşlar bu silahların parlamasının sebebi upgrade edilmiş olmalarımı mesela +5 , +6 gibi mi yoksa bosslardan düşen unique gibi bişi mi birde bu lightning skilini kullanan yuksek lvl deki arkadaşların elindeki yeşil ışık ( :P adını bilmiyorum anlayın işte) hiç kaybolmuyor acaba bunun aynısı cold skilindede mevcut mu?[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende öyle sanıyodum ama doğrusu pacheon skilli lightning değil.. okun menzilini arttırıyo ismi demon soul arrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bugün bi adam taa aydan attı oku başka birine yardı geçti ben heral lag falan var dediydim meğer okun menzili artırılıyomuş :P[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 nerden bulunuyormuş bu demon soul arrow bilen varmı kaç gold muş acaba çok güzel duruyo valla birde bu bow ların bazıları parıl parıl parlıyo o neden kaynaklanıyo acaba yeniyim daha merak ediyorum herşeyi kusura bakmayın [signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) [Bu mesaj icebreak3r tarafından 15 Aralık 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Silahlar ve shieldler +3 ve sonrası parlamaya başlar. herbir upgrade derecesinde farklı bir renk parlar. +3 debeyaz +4 mor +5 pembe falan emin deilim hangi upgrade de hangi renk parlıyor.[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests (öğreti) LvL 29-39 Quests (öğreti) Blade-STR yapısı (rehberlik) SkiLL WithDraw (öğreti) Sowrd-INT Yapısı (rehberlik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evet Demon soul arrow da okun mezili artıyor ve bow da elektrik gibi yeşil bir ışık yanıyor bu lightingle alakalı bir skill değil:)Bowmanship skillerinden biri lvl 14 de açılıyor güzel bir skill walla hunterlik ve tieflikde baya işe yarıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar