shimana Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadaşlar webcam alıcam da bana fiyat performans (höh webcamde performans demeyin anladınız işte) açısından güzel bişeyler tavsiye edebilir misiniz???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Philips Toucam serisi güzeldir. Ama biraz fiyat olarak pahalı =)[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Apache kullandım görüntü kalitesi iyi ama 15 gün kullanıp çöpe atarsın çok sorunlu. Biraz önce teknosa' dan geldim philips vardı tou cam pro diye bir model 119 ytl ama görüntü kalitesi falan çok mükemmel. Ben Creative vista plus aldım beğenmedim.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 2 aydır apache kullanıyorum görüntü kalitesi eşdegerlerine göre kat kat cok iyi fiyat olarak cok cok cok daha ucuz 30ytl 500k pixel çözünürlülük var kendinden ışıklı cidden kullanışlı ve çok iyi yüksek fiyatlı birşey istemiyosan tavsiye ederim[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Logitech'in çok sağlam kameraları war bi bak istersen...[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Mavi, 14 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: Ben Creative vista plus aldım beğenmedim. ewt bendede var görüntü kalitesi ii ama refresh rate i kötü alma yani:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar