JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Beowolf, 13 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki: aaa evet bide o var insan olarak savaşacaz olsun bizim damarlarımzdaki kan yeşil tenimizin rengi önemli değil :D ehehehe bu vesileyle butun cirkin bocuqleri birkac saatlinede olsa ehlilestirip cirkin prenslikten kurtarcaaaaz :D :D o sırada bol bol aynaya bakın bare :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bide manken warior yaparlarmis orclari cok gülerim:D[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:50 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 şahsen ben giremiyorum/girmiyorum mutluyum benim için naaaapardın portakal soyaaaarmıydın :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: bur0, 13 Aralık 2005 15:54 tarihinde demiş ki: bide manken warior yaparlarmis orclari cok gülerim:D Serverin en manken chari benimki bence :D :D :D istemem baska manken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 güzel bi anı olacak bol bol ss çekelim ben girmeyi umuyorum ama savaşın nasıl olcağınıda merak ediyorum ?[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ahahahaha tip meselesini hic karistirma jade soulslayer town clanini kurunca gözümde kral gibiydi sheller felan o bicim ama ne zaman insan oldu tüm sayginligini yitirdi tek kelime ile moron gibi oldu :D:D:D ( barbar warrior arkadaslar alinmasin ama durum böyle :D ) neyse kafama takiliodu zaten human olsam mi olmasam mi diye belki 2 gün human kalirsam aklim basima gelirde bi daha böyle seyler düsünmem :D:D:D DIP NOT: bu evente katilip katilmama konusunda tereddütlerim var cünkü burasi USKO databaselerde yine bi hata olurda 1 hafta felan oyuna giremezsek apisip kaliriz :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 [spo1=spoiler]ahahahaha tip meselesini hic karistirma jade soulslayer town clanini kurunca gözümde kral gibiydi sheller felan o bicim ama ne zaman insan oldu tüm sayginligini yitirdi tek kelime ile moron gibi oldu ( barbar warrior arkadaslar alinmasin ama durum böyle ) neyse kafama takiliodu zaten human olsam mi olmasam mi diye belki 2 gün human kalirsam aklim basima gelirde bi daha böyle seyler düsünmem DIP NOT: bu evente katilip katilmama konusunda tereddütlerim var cünkü burasi USKO databaselerde yine bi hata olurda 1 hafta felan oyuna giremezsek apisip kaliriz [/spo]içime kurt düşürdün şimdi[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: NightHunter666, 13 Aralık 2005 15:57 tarihinde demiş ki: ahahahaha tip meselesini hic karistirma jade soulslayer town clanini kurunca gözümde kral gibiydi sheller felan o bicim ama ne zaman insan oldu tüm sayginligini yitirdi tek kelime ile moron gibi oldu :D:D:D ( barbar warrior arkadaslar alinmasin ama durum böyle :D ) neyse kafama takiliodu zaten human olsam mi olmasam mi diye belki 2 gün human kalirsam aklim basima gelirde bi daha böyle seyler düsünmem :D:D:D DIP NOT: bu evente katilip katilmama konusunda tereddütlerim var cünkü burasi USKO databaselerde yine bi hata olurda 1 hafta felan oyuna giremezsek apisip kaliriz :D:D:D o hata meselesini bende dusundum ama boyle bir event yapıpta 300 tane premiumlu charı heba edemezler muhakkak duzeltirler.. Nesi varmis SoulSlayerin ne yakısıklı olduydu :D piril piril parlıyo human barbarlar ehehehe siz gezerken cz de kara kara yamuk yumuk gozukuyosunuz :D [Bu mesaj JadeReal tarafından 13 Aralık 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben düzeltmezler demedim ama olurda bir hata olursa bi kac gün ko suz kaliriz :D:D aman neyse ya ben ortamlara karisirim bu vesileyle :P[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 np falan alacazmı bu savaşlarda?[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya blood olsaydı çok manyak olcaktı dimi[signature][hline]Server:Olympia Nick:********* Level:51(BANNNNEEDD .. 4 gün kaybettim hadi biraz fark atın ><) Char:ROgue(niye kiii ?? ) Clan:******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barniy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 işte bizim Server (.-.) Beramus’un Human’lari Diez’in Orc’larina karsi – Aralik 17 Turkiye saatiyle 21:00 Nick:Morder58 LVL:55 Server:Beramus Clan:EZ_Knight NP:7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorbardin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 final ares vs diez ...[signature][hline]:yapma: :hrr: :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ares&Beramus bence ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CAKO20 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ulen keşke bizim cyperda katılsaydı ne güzel finale adımızı yazdırırdık hem heaven clanına da kısmasdım artık çünkü onların savaşa katkısı%60 olucaktı:D[signature][hline]NİCK : CAKO LVL : 61 % 24 - PALADİN IRK : EL MORAD CLAN : REVENGE NP : 2X K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 final are%diez büyük ihtimalle blood üyelerinin bazıları oyunu bırakmasaydı diez alırdı ama şimdi favori ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 serverinide...... savaşınıda.............. oyununudaa..................... ulan bu savaş yüzünden oyuna giremiyoz k2 bi poku doğru düzgün beceremiyo emin olun o savaşta rezalet olacak lagdan geçilmeyecek[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : HESPERUS / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :53k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pekı mesala en cok adam kesene yada bırıncı olan servera hıc hedıye verılmıcekmı yada cok ıs yapan clanlara hedıyesız olmaz bıde prem olmayan lar gıremcekmı ??? :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 xgenon dıez fınal budur kazananda %51 dıez ben xgenonlu olarak katılmaya calısacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar