KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yav paticikde herkes troyda Xian da oynuyan arkadaşlar yokmu? varsa eğer isterlerse clanımıza alalım clanın ismi Osmanli ama değiştircez siyasi oluyor diye:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akita Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben Xian dayım ismim Rockafella bizde guild kurmayı düşünüyoruz ben ve bikaç arkadaşla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende xian dayım bugun sizin clandan biriyle konuştum ismi değişecekmiş galiba nikim ladymiystic pmlersen oyuna girdiğinde sevinirim ben şu anda online ım[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuBaReX Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Benim Xian'daki nickim lively evet clanın adı değişecek şuan issim konusu tartışılıyır zaten clanda.akşam traderlik ve hunterlik yapıyoruz clanın levelini arttırmak için çünki dün baktığımda 15 kişi olmuşduk lvl atlatınca clana daha fazla kişi alabiliyoruz clana dün en son %98 lerdeydi atlatmış olabilirler:)) oyunda görüşürüz ben genelde akşamları oynuyorum işden dolayı saat 21:00 den sonra saat 03:00 e kadar oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar