DONT_CALL_ME_AGA Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Hala şu up işini çözemedim. Low class ve mittle class itemları çok rahat +6 yapıyorum. Ama High class larda 3 den 4 e geçerken bile yanıyo. Acaba class ına göre up olma yüzdesi değişiyo mu? Bide bazen çok kolay up oluyo bazen insanı çıldırtıyo. Şöyle ki, geçen gün 2 tane mirage +1 aldım. ikisinide +7 yaptım. 1 gün sonra 4 chitin aldım +6 bile olamadı hiçbir Bi yerde hata mı yapıyorum anlamadım, ya da eksik mi biliyorum bazı şeyleri Yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 pofffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 high classlarda d,rek +3 olur,+4 e yaparken 2 item yak middle class arka arkaya +5 3,+6 4, +7 4 tabi arka arkaya yakabilirsien bunun içinde +5 scrolllarını tavsiye ederim çok iyi yakıyor :D[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Beowolf :)) npc de 55k ediyo +5 schrollari :)[signature][hline]now kasing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 +7 chitinde 250 m ediyor merchantta risk almadan oynanmaz bu oyun mucx[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar