Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Haritası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm güzelmiş cidden swg nin tüm evrenleri toplamından büyükmü?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Mesaj tarihi:
Ben 2 haftada yarı ucarak yarı tabanvay Dark olarak ayrılan yerlerin 3/2 sini anca gezebildim, ki gezerken belli başlı yerleri acamadım bile,mob kesmek icin ise hic durmadım :)[signature][hline]GladmiR Ebonlore
Mesaj tarihi:
hehe benim mmorpg lerde en fazla sevdiğim şey dünyayı dolaşmaktı... hatta uo da ayak atmadığım yer kalmamıştı :P... bu benim için müthiş olacak...[signature][hline]Makhaon
Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
Mesaj tarihi:
said:
Gladmir, 10 Aralık 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
Ben 2 haftada yarı ucarak yarı tabanvay Dark olarak ayrılan yerlerin 3/2 sini anca gezebildim

o_O haritayı bitirdin bi de kendin harita yazdın 1/3ünü mü gezdin?[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Mesaj tarihi:
said:
preas, 10 Aralık 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
Bölgelerin isimleri neden tanrı isimleriyle anılıyor bilen varmı?

Oyunda tapindigin tanrinin etkisi olacakmis yani inancina gore tanrin sana yardim edebilirmis bu nedenle inanclar bolgesel olabilir ve bolgelere tanri isimlerini vermis olabilirler ama bende tam bilmiyorum[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Neutrayı seçicektim ama şayet bölgelerin etkisi varsa değiştirmem lasım ne o öyle haritanın bi başından bi başına bölge :P[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF
Electus Supremus
Mesaj tarihi:
benim seçmek istediğim class (dark knight) zaten bir tek zephyr'i seçebiliyor stratics'den okuduğuma göre...[signature][hline]Makhaon
Level 44 Tauren Hunter - Kor'gall [EU]
Mesaj tarihi:
bu numaralandirdikları yerler krallıklar mı?[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship."
Mesaj tarihi:
ya sehirler arası shuttle gibi dragonlar vardır dimi??
zor olur böle heryere mesela bi questte 1.bölgeden aldın 5. bölgede bişeler yap diyo hadii 6 ay sonra yapıyosun questi reward geliyo?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF
Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Mesaj tarihi:
Bence ulaşım zor olucak ve bu yüzden çeşitli delivery questleri baya bir exp vericek. Mantıklı olanda o mesela wowda darkshiredaki eleman sana stormwinde delivery questi veriyor saçmalık iki adım mesafe git kendin yap :P[signature][hline]Gormir->Degoe->Preas
Electus
Mesaj tarihi:
Evet var, videolar linkinde verdiğim gladmir-dragon videosunda toplu taşıma dragonlarından bir tanesini salak salak izlerken gorebilrsin beni :D

Capture yapacam diye dragonu kacırdım,binemedim.[signature][hline]GladmiR Ebonlore
Mesaj tarihi:
pek cok ulasim yolu var; balon, parasut, kayak, dragon, dodo, rancho, teleport tower vs.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Parasiz ve parali olarak 2 tip ulasim secenegi ve bunlara ek olarakda Teleport secenegi var.

Ama anladigim kadariyla Teleport icin daha onceden gitmek istediginiz yer icin daha once gidip kesfetmis olmaniz (way-point almis olmaniz) gerekiyor.[signature][hline]I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
ultimanın runebook hesabı[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Mesaj tarihi:
SoG SWG nin 4 katı DnL GE(nisanda gelecek olan) 40 katı olacak![signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L)
  • Yeni Oluştur...