Utterable Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Arkadaşlar Airties modem sizce nasıl bir modem? güzelmi? Çünkü ben sürekli msnden düşme problemi yaşıyorum ve bunun bu modemle bir ilgisi varmı diye sorucaktım da,, Netimde hiç sorun yok ama...[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Firewall problemi gibi duruyor. Gerekli portları açmalısın modemden.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ehm.. Nasıl yapıcam bunu biraz açıklarmısın? Kısaca..?[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Aynı olay bende de var -ki ben Geek modem sahibiyim-. Emule ya da Torrent download yapıyor musun bol bol?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yoo, fazla değil.[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Airties modem kullanmadığımdan bilemiyorum web arabirimini ama açman gereken port 1863 TCP.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 80,443 ve 1863 açık olmalı msn'in açılabilmesi için. Sesli ve görüntülü uygulama portları bunlardan farklı bu arada. Bu portara izin ver firewall ayarlarından. Muhtemelen düzelir. Ha birde kablon çok uzunsa, ikinci bir bilgisayarda o bağlantıyı kullanıyorsa, hattında parazit varsa, kablon zedelenmişse gibi şeylerde sinyal kaybına yol açıp seni hem yavaşlatacak hemde msn de düşürecek sebepler arasında.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kabloda sorun olduğunu sanmıyorum.. AMa bu firewall ayarlarını falan nasıl yapıcam biraz açarsanız sevinirim.[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Dynamick'in Internet bölümüne açtığı bir konu var. Başlığı tam hatırlamıyorum ama "bütün markalar için port açma" gibi birşey olabilir. Bir aratıver. Epey işine yarar.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar