Caecillia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 izmirde öğrenciyim. kendi evim var en büyük oda benim odada herşeyim var. param gayet guzel geliyo. istedigim zman istedigim şeyi yapabilecek durumdayım. ama istemeden bu şehre geldim, ev ortamımdan memnun degilim, buca gibi bi dagda oturuyorum, okula 2 dk da gidiyorum, kaldırım taşlarından, sınıflardan, arkdaşlardan , sevgilimin ankarada olmasından ve 1.5 senedir aynı kişiyle olmaktan ama ayrılmaktan korkmaktan, bornovaya gittigimde barlardaki o her seferki eglenceden kısaca suan yaşadıgm herşeyden nefret ediyorum. kimseyi yanımda istemiyorum , kimseyle konusmak istemiyorum, bu ortamımdan dolayı şükretmem gerekiyo biliyorum, ediyorumda ama bu sekilde yaşamak istemiyorum. bişeylerden cok sıkıldım ama ne oldugunu bilmiyorum. boşluk denir ya işte resmen bi boşluk görüyorum, hissediyorum.[signature][hline]Just Breath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sabır en onemlisi sabretceksin.elbet atlatırsın bu donemleride.çok dusunme canını sıkmamaya çalıs.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 alsancak ya da güzelbahçe'de rakı-balık önersem belki bi degisiklik olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caecillia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 güzelbahçede yaptım onu ama anlık mutluluk çakır bey arkadaş beynimden cıkınca herşey yeniden aynıya dönüyo[signature][hline]Just Breath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Caecillia; ne yapacağını söyleyemiycem eğer öğrenirden lütfen bana da anlat.kolay gelsin.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hayatın ta kendisi de çıkmazı oluşturuyo zaten naaparsan yap hep bi burukluk fln[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 20 yaşındayım dersaneye gidiyorum. bunlar güzel.. aynı zamanda çiftçilik yapıyorum arazilerimiz, var işlerimiz yoğun ve ağır, çiftliğe gittiğimde (abartmadan söylüyorum ) iki gün boyunca sadece yavan ekmek yediğimi, 10 gün boyunca yıkanmadığımı, makinaya binince 3 gün boyunca uyumadığımı, sezon bittiğinde milletten para toplayıp, bu yıl battık mı, kurtardık mı diye düşünmekten sabahlara kadar uyuyamadığımı ve bukadar büyük sorumluluk ve güç isteyen bir işin içine babamın beni attığını ve hiç bi şekilde karışmadığını bilirim[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 dünyanın ta kendisi çıkmaz.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,k... danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 nasi cikmaz? her girisin bi cikisi vardir...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 çıkmaz işte cıkmaz biriniz gösterebilirmi bi çıkar yol ?[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Fransuxa, 12 Aralık 2005 23:20 tarihinde demiş ki: çıkmaz işte cıkmaz biriniz gösterebilirmi bi çıkar yol ? banene lan derim bırakırım herşeyi çıkarım ama sonra aç kalırım[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 işte çıkmazda böle bişey ya ne yaparsan yap bişey + oldugu zaman bişey de - oluyo bu böle gidiyo bu dengesizliğe denge diyolar ve buda çıkmaza dönüyo.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 warmı çıkmaza daha saglam bi çözüm getirebilecek bi delikanlı ? çok agır oldu ama napim[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 çıkmaz insanın kendine yakışanı giymesidir.. sanırım sana çok yakışmış... şaka bi yana istemiyorsan madem bırak okulu bi sene yeniden calıs yeniden sınava gir ya da yatay mı dikey mi hangisi oluyorsa o şekilde bi yere geç...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caecillia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 olay okul degil ben tam anlatamadım heralde ne demek istedigimi aslında herşeyden cok memnunum gercekten ama sorun belki sorunun olmamasından kaynaklanıyo böle bişey hic yaşadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 biz buna (kimiz lan biz) amaçsızlık diyoruz. herşeyin olması, ulaşamamanın sıkıntısının eksikliği. bu arada işin garip tarafı ortada araya mesafe girmiş bir ilişkinin olması. normalde 'mesele odur' diyebilmemiz gerekirken 'sadece o değildir' diyebiliyoruz dinlediklerimiz kadarıyle. edit: yaşamadık böyle bir şey (bak hala biz diyo..kimiz olm biz) [signature][hline]mantar [Bu mesaj Mantar tarafından 14 Aralık 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 çıkmaz benim içinde bulunduğum duruma verilen isimdir. Cins isimdir, tekildir.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 alla alla niye bende aynı durumdayım herşeyi yapabilcek heryee gidebilcek.diledigim herşeyi yapaiblcek durumdayım ama sıkılyorum.daralıyorum.ama sebebini bilmiyorum bende[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 herşeyi bırak okul dışında, kız arkadaşını sallama ne bilim kafana eseni yap, bi fight club izle hatta, sonra aç tekrar topik bakiim[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Derinleştirecek olursak, Çıkmaz girişi olan ama çıkışı olmayan yerdir. Elbette girildiği gibi çıkılamamasının nedenleri muhteliftir. İnsan isteyerek girmez bir kere çıkmaza. Çıkamayacağını bile bile neden girsin ki. Ama hele ki girmeyegörsün, o derece anlar çıkmaz'ın içinden çıkılmaz olduğunu. Farz-ı mahal böyle saçma bir yazı yazma çıkmazına girdik. Artık bu dakikadan sonra yapacak birşey yoktur. Uykusuzluğun da verdiği mahmurluk ve mahkumlukla yazımızın nihayetine ilerlemeye mecburuzdur. Tabii ki hayattaki her çıkmaz saçma sapan bir yazıyı sonlandırarak yakamızı bırakanki kadar merhametli değildir. Şu an gözler önüne serdiğim mikroçıkmazlar dışında bir de hayatı dört bir koldan sarmalayan makroçıkmazlar mevcuttur. Aşk mesela elini-gözünü işlemez kılar insanın ve öyle bir sokar ki çıkmaza kurtulabilene 'aşk' olsun. Aynı zamanda iş de öyledir. Seçtiğiniz meslekle hayatınıza yön verirsiniz. Marx'tı yanılmıyorsam, der ki insan ürettiği ile vardır. Descartes'ın düşüncesiyle var olan adamından bir etap ötedeki bu işiyle var olan adam eğer 'çıkmaz'a girip istemediği işte çalışır ve istemediği şeyi üretirse peki istediği adam olabilecek midir? Sanmam. Önemli olan hayatta girdiğimiz makroçıkmazlardan sabırla kurtulmaya çalışmaktır. Bunu yapabilmek için keskin kararlar vermek gerekebilir. Bu kararları vermek de elbette çok kolay değildir. Bahsettiğim kararlar öyle 'Bundan sonra günde 2 saatten fazla televizyon izlemiycem', 'Yok yok yağlılara dikkat etmek lazım, artık çiçek yağı kullanıcam' veya 'Turkcell bizi kazıklıyor AVEA'ya geçicem' tarzı kararlar değil, okulu bırakmak, sevgiliden ayrılmak, arkadaşlığını kesmek gibi gerek aileyi gerekse eş-dostu bir anda karşınıza getirebilecek radikal kararlar. Gördüğünüz üzere saçma-sapan bir yazı yazmama neden olan baştaki çıkmazdan ufak bir zorlanmayla kurtuldum (mu? -) *Çık-a-maz*[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Caecillia, 13 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: olay okul degil ben tam anlatamadım heralde ne demek istedigimi aslında herşeyden cok memnunum gercekten ama sorun belki sorunun olmamasından kaynaklanıyo böle bişey hic yaşadınız mı yaşadık. yaşadım yani ve birçok insan da yaşamıştır. asıl sorun bişey olmaması sende kendini bişeylere vereceksin hırslı işler yapacaksın. hırs olduğu sürece sıkıntı da olur. bunlar aklına bile gelmez.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 14 Aralık 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: VipeR, 12 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Caecillia; ne yapacağını söyleyemiycem eğer öğrenirden lütfen bana da anlat.kolay gelsin. ben buldum sanki bişiler.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caecillia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 evet gerçektende buldun sanki bişey aslında cok mantıklı tek bi nokta ve ona doğru ilerlerken gecen zaman süreci, ve senin hadefinde kendini daha ilerlemiş durumda gördügünde duyacagın sevinç çokmantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 evet, hedef koy ve ona ulaşmaya çalış reçetesi çok geçerli. bravo Viper. böylece amaçsızlığı da bertaraf etmiş oluyoruz.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 saolun arkadaşlar. ben küçükken bişileri yani keşfettiğimde anneme gider "bi fiikim vaaa" dermişim. aklıma geldi birden.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar