Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Olympiada öğlen glave +5 i +6 basarken yaktım bu arada bardish ve fp +6 yapmıştım 1 saat önce tekrar glave bastım yandı ardın 2 fp yakıp barsdish i +7 ye bastım ve oldu .. 1 saat keyifle czde dolandım lamia kestim %4 exp aldım .. sonrda dc ve girdiimde herşey öğleden sonrasına dönmüş .. Bu oyunun rezillikleri bitmiycekmi snirimden ne var ne yok yaktım upgrade .. 2 charımdada premium var bırakıcam bu oyunu bu kadarıda pes olympıa da lvl 52 warior satılık ilgilenen [email protected] a msj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ÖĞLEDEN SONRASIMI ? OMG![signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sen anlamasın adamın acısı buyuk ogleden sonra yazar akşamdan önce'de. Bu oyunu oynayanların hayatı KE olmuştur.Yemez içmez oynarlar senin alakan yok gibi geldi oyunlada ondan yazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar