xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bugün durup dururken bişey oldu bilgisayarıma girmek istediğim zaman direk aşağıda saati yanında bir icon çıkıyor "ogg audio filter" diye ve programı sonlandır çıkıyor bilgisayar için k-lite codec peki kaldırdım olmadı yükledi olmadı virus spy adaware tüm taramaları yaptım yine olmadı sorun nedir acaba?[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hımm sorunu tam anlayamadım pc açılmıyor demişsin ama saatin yanındaki iconda hata uyarısı aldığını söylemişsin. o hatadan sonra pc kapatıyormu kendini yada o dediğin hatadan sonra kitleniyormu?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bilgisayarım derken my computer hani tıklıyoruz c d sürücler falan[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Format at gitsin ya;benimde driverlarım yok nette bulmakta zor geliyo,yoksa benimde atmam lazım...[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 alal ilginç? başlat çalıştırdan c: yada d: diyip sonra bi üst klasöre çıkmayı denedinmi? yada internet exp den adres satırına direk c: yazıp geçmeyi dene ordan masa üstüne geçip açılacakmı? bi dene bakalm[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 denedim 2 klasore girince direk kilitleniyor yine bişey fark etmedi[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar