MeSh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Biraz eskidiği için yerine başka kart aldım, bunu da satıyorum. Fiyat 60 ytl. Half life 2 , GTA San Andreas , NFS MW gibi oyunlari sorunsuz çaliştirabiliyor. Güzel kart memnundum.. Cod2'de singleda çok iyi olmasina karşin multiplayerda yeterli performansı göremediğim için değiştirdim.. Kart temiz, sorunsuz.. not: O-c falan yapmadim karta.. Zorlama olmadi yani belirtmeden geçmiym, fanlarınıza güveniyosanız bundan çok iyi 5950 ultra oluyormuş, ben 325$+kdv ye aldigim kartima kiyamamistim :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 13 Aralık 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 heh yeni pc almasam alirdim valla ucuza satıyorsun bayaga...[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 alıyorum.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ucuza sattıgımın farkindayim maksat elden çikmasi, köşede bucakta duruyo eskiyo sonra çöpe atiyorum genelde :P not: oha pcsatic.net'te bu karta 460 milyon diyor :P bu da sitesi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 14 Aralık 2005 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bocuq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kart ZER0C00L tarafından alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 satıldı.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 oo şukela karttır bu 5900 (5900XT'den daha iyidir bilmeyenler için söyleyeyim). 9800XT var bende daha iyi ama bunu sadece overclock denemeleri için bile alabilirdim valla 60 yetele'ye. neyse alan güle güle kullansın ^^[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball [Bu mesaj Silphatos tarafından 15 Aralık 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar