CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bi başlık altında toplıyım dedim. Yeni yeni şeyler icad ediyolar :) 1. Google news 2. Google Local (Maps) 3. Google Groups 4. Google Earth 5. Google Image 6. Google Desktop 7. Google Scholar( Sanırım biyolojiyle ilgili bişiler) 8. Adwords (Sarı sayfalar ??) 9. Google Directory 10. Toolbar 11. Google Books 12. Google Video (Video arama) 13. Google Alerts 14. Google SMS (US) 15. Google SMS (UK) 16. Google Answer 17. Catalog 18. Froogle ( Alet eşya falan filan arama) 19. Google Mobile 20. Google Code 21. University (Üni arama) 22. Local for Mobile (Cep tel. için Haritalar) 23. google Picasa (Nedir ?? Sanırım resim paylaşma programı) 24. Google talk 25. Translator. (Çevirici. Chicken translate gibi bişi :-P ) 26. Google base 27. Google Moon. (Ay'ı izleyin) 28. Google watch (Nedir ?) 29. Scrooogle 30. Web accelerator (Nedir ???) 31. Google Video uploader (Video uploadlayıcı) 32. Google weblogsinc 33. Gmail :) 34. Bendi ( Nedir ??) 35. Google Store ( T-shirtler falan filan.) 36. Investor Sanırım bu kadar :D. Hadi Bakalım nick falan yazmadan Copy paste Diğer forumlara. Hoop![signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Translate'i biliyodum bi daha bi bakayım dedim değişiklik var diye. Yukardaki search kısmında Turkish secenegini görünce heyecanlandım. Ah ulan ne zaman görecez o günleri =p[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 37 - Google Ebe[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yanlarına ne işe yaradığonı da yazsaydın keşke[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bendi nedir yaws cidden. =)[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bunları boşuna yazmışsın foruma kim c/p yapıp başka foruma koysun ki boşu boşuna. Direk link verirdin olurdu biterdi yani. http://www.google.com.tr/intl/en/options/[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bilmem sayma biliyonmu ama sanki orda olmayanlarda var. Sağol çok saygılısın b@bs! [signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. [Bu mesaj CaNNi tarafından 14 Aralık 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Google Scholar biyoloji ile ilgili degil... Scholar altinda arama yaptigin zaman bibliografik olarak kulanilmaya deger sonuclari cikartiyor karsina, yazilmis kagitlari, tezler vs. bulabiliyorsun. JStore gibi birsey, ya da Lexis Nexis.. Sadece database i daha ufak[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ne saygısızlığımı gördün de "çok saygılısın b@b" yazabiliyosun. Evet boşuna yazmışsın. Yaptığın işi taktir etmek zorunda mıyım ben? Beğenmedim işte. Boşuna uğraşmışsın. Yanına hepsinin açıklamasını yapsaydın o zaman takdire değer bir çalışma olurdu. Ama sen açıklama da yapmamışsın yarım yamalak bilgiler yazmışsın.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar