forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 mesela bir site içersinde bir dosya ariyorum forgiver_ejf38f_2349823 şeklinde bir dosya for ile başlayan tüm dosyaları önüme getirmesi için ne yapmalıyım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Web sayfalarının öyle bir özelliği varmı bilmiyorum ama sanırım arama yaparak teker teker bakman gerekli?[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 örnek vereyim sitede bir dosya ariyorum, forgiver234234, forgiver_13242342, forgiver_23r4234 vs. google da for(buaraya sorduğum şey gelcek) site:rapidshare.de yazınca üsteki tüm dosyaları bulmamı sağlayacka bişey işte[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 rapid de arama yapmıyorum google da rapidshare i arıyacam[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tam anlamadım ama mesela rapid de adobe arıcan "site:rapidshare.de adobe" yazıyosun http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=site%3Arapidshare.de+adobe&btnG=Ara&meta= Çıkıyor.???? Nedir tam olarak yapmak istediğin ??[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. [Bu mesaj CaNNi tarafından 14 Aralık 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben google da şunu yazıyom x site:rapishare.de , bana x geçen dosyaları getiriyor fakat x12312, x_123123 gibi dosyalar gelmiyor veya daha değişik kombinasyonları bulamıyor o açıdan x den sonra ne yazarsa yazsın tüm dosyları arama sonucu olarak görmke istiyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 site:rapidshare.de "For*" Gibi bişiler yap bilmiyorum ya. Nerde ne aramak istediğini söylesen daha kolay olabilir:)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: forgiver, 14 Aralık 2005 22:26 tarihinde demiş ki: ben google da şunu yazıyom x site:rapishare.de , bana x geçen dosyaları getiriyor fakat x12312, x_123123 gibi dosyalar gelmiyor veya daha değişik kombinasyonları bulamıyor o açıdan x den sonra ne yazarsa yazsın tüm dosyları arama sonucu olarak görmke istiyorum O dosya olmadıgı için bulamıyor olmasın? Çünkü "site:rapishare.de for" yazınca içinde for geçen dosyalar bulunuyor. for_623xv falan yazınca neden bulunmasın. Bence aradığın dosya mevcut değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar