CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 2 gundur deliler gibi loss a maruz kaliyorum, 1 dakka felan cevremdekiler gulup oynarken ben sadece bakabiliyorum, varmi boyle 1 sorun yasayan benden baska? yoksa benden mi kaynaklaniyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bende de oluyo bazen ozellikle aksam saatlerinde hatta kaç kere connection lost durumuna geldi kablonet kullaniyorum [Bu mesaj Popeye tarafından 15 August 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Eclipse'de oynarsanız yaşarsınız böyle loss sorunları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 eheh yapistirmis cevabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 swg sux :P[hline] DAoC: Remzi @ Exc|Hib CS,TF,HLDM: =LeadeR= (inactive) UO: Ivan Valiant (inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bu saatten sona nasi vazgececz mecburen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar