uncla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 VCarter.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Boykins iyi basar[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bence tartışmasız v.carter bi smacı vardı, resmen adamın üstüne çıkarak basmıştı hala unutamıyorum onu.[signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine.
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 jordan, wilkins, julius erwing, chamberlain yenilerden, swift, mason, james, amare[signature][hline]mantar
Geronimo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aktif oyuncular arasında AIR CANADA nın üstüne tanımam ama Baron Davis te j.o'neal ın üstünden kral basıyo:D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem
VinsanitY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Geronimo, 12 Aralık 2005 23:48 tarihinde demiş ki: aktif oyuncular arasında AIR CANADA nın üstüne tanımam ama Baron Davis te j.o'neal ın üstünden kral basıyo:D Ewet ben Baron Davis'i de severim(NBA Live 2005'de bi smacı war, anlatılmaz yaşanır o smaç).Ama nickimden de anlaşılacağı gibi Go VinsanitY Go...[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy...
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Jason[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
NoS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 odamda v.c nin bi tane posteri var(aslında 2 tane var da neyse)superman dunk mı ne deniyo ona inanılmaz bi smaç o[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
nirvanal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben jason richardson derm abi onun bastıklarnı kimse basamıyor cunku ama herkezın smac zewkı farklı tabi
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Carter bence. Adamların üstünden zıplayıp sımaç basıyor[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Carter'dır bencede...![signature][hline]I am very happy with my carrots!
Öne çıkan mesajlar