mayfer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 merabalar. almak istediğim cep telefonunun sahip olmasını istediğim özellikler çok basit özellikler. en önemlisi uygun bi fiyatı olmalı.. mesela 250 ytl'den pahalı olmasın. 200 civarı tercihimdir. onun dışında illa olması gerekmese de tercihim olan bazı özellikler: - tuşları güzel olsun, mesaj yazmak rahat olsun. hızlı basınca algılamamazlık etmesin mesela.. (sony ericssonlarda oluyo bazen, çok gıcık ediyo) - kapaklı olması tercihimdir. ama kapağı olursa kapağında ufak bi ekran da olsun. - küçük ve estetik olsun. - ekran fark etmez, renksiz bile olabilir. anlattığım gibi bir telefon var mıdır? varsa nedir, alınası mıdır? eğer bu fiyatlarda tavsiye edeceğiniz başka telefonlar varsa onları da söylerseniz memnun olurum. şimdiden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 siemensin a75 mi ne, 200 ytl ye, fiyat/performansı iyi bi telefonu vardı, ayrıca philips pazara yeni girdi ve kelepir telefonlar satıyor, yanlız kullanmadıgım icin bilemeyecegim. takım tutar gibi telfon tutarım ve ben bir siemens fanıyım,:) bide sorunlar çıkarmasa...[signature][hline][b]oasisoyun.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Nokia 6260 çok güzel bir telefon ama şu anki fiyatından haberim yok. Ucuzladı diye biliyorum bi araştır istersen[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar