BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Buyrun buradan :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yes. In fact, the standard resolution for the system is 1080p. Yes, as in 1920x1080 progressive, not interlaced. 1080i, 720p, 480p and 480i are all supported as well, of course. Yukardaki kismi ve assagidaki kismi anlayamadim Composite, S-Video and component are all possible via AV cables, but for the best image quality possible the system also employs two built-in HDMI connections. The PlayStation 3 is capable of displaying two video feeds simultaneously via HDMI, though it's unknown if you can mix-and-match HDMI with a standard AV output. Odama yeni bir televizyon almak uzereyim acikcasi alma sebeplerimden ps3 cok agirlikta yani onun icin aliyorum diyebilirim. Su baglanti noktalarinda sorun cekmem dimi? yani bizim scart dedigimiz giris yine olucak alette? yada hdtv lere uyumlu olsun diye baska bir giris.. Almayi dusundugum tv hd ready olucak yani oyle bir ozellik varsa cok memnun kalirim :) Birde 1080 p ye kadar destekliyor diyor peki ya daha yukarida birsey olursa tv nin ozelligi?[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Piyasaya çıktı mı PS 3? Türkiye falan değil ABD ve Avrupa gibi yerler de? Haftaya gelicek denildi bana, umarım kazıklanmıyorumdur (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben 10 diil 10000sebep bile sayarım:D:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bekliyorum[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 benim de aklımda var almak ama eski ps2 yi alalı çok uzun süre geçmedi ve deli gibi masraf yaptım. masrafım chip flaan değil herşey orjinal.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hata yapmışsın bende PS2 mi sattım yeni çok mutluyum,zaten yeni nesil konsolların S.s'lerine bakınca Trealerlarını izleyince buz kesmiştim PS2'den.[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar