RaPPeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadaşlar ben trader oldum traderlıgın inceliklerini bilen bi ark varsa anlatabilirmi. Ben ezik ezik solo gidip geliom sürekli az para kazanıom birde camela veya brumby ye az eşya alabiliyorum bunun nedeni ne yardım ederseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaPPeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu arada bana kervan felan dediler bu kervan olayı nasıl oluyor. Ben daha 22lvlım ezikmi kalıyorum o olaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Lvl 20den itibaren kervan çıkartabiliyorsun benim bildiğim...Biraz araştır forumu bulursun birkaç konu...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Buldum bile en üstte SSS te 11-Trader oldum, şimdi ne yapayım? Trader guild npc den white flag alıp trader olduktan sonra stableden level 20 at veya deve alarak merchanta gitmelisiniz. Eşyaları alırken en altta yıldız 1 tanedir. onu aşmamaya özen gösterin. 2 ve üstü yıldızlarda sizi daha çok zorlayacak NPC thiefler çıkar ve aynı zamanda player thieflerde saldırabilir. 5 yıldız bir kervanı koruyan 5-6 hunter yoksa o kervan soyulmaya mahkumdur. nitekim noob traderleri bekleyen player thiefler daha kapıda eşyaları çalarlar. Genelde en iyi yol alabileceğiniz adetten 1 eksik olarak en ucuz eşyadan 10 ar adet almaktır. Mesela deve için 11 x 10 adet white silk gibi. sefer başı 50-55k kazabilirsiniz. Eşyaları aldıktan sonra en güzeli geçen bir diğer kervanla birlikte diğer şehre gitmek üzere parti kurmaktır.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar