Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 1. Gecen sahip oldugum item'leri sigortalatmayı unuttum. Öldüğümde aynen tam kadro çantamda olduklarını farkettim. Hatta bu birçok kez daha tekerrür etti. Çalışmıyormu bu sistem? 2. Bazen oyuna bağlanamıyorum. Demo vs. ekranını geçtikten sonra load etmeden önceki connect kısmısında takılıp kalıyor. Mesela inat ve sebatla uğraşmama rağmen şuanda hiçbir servera bağlanamıyorum. Restart mestart hak getire..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 1-oyunda halen autoinsurance açık.yani eşyaların sigotalı olsada olmasada çantanda kalıyor. 2-bu sorun bende de oluyor arasıra.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ne zamana kadar bu şekilde devam ediceği belli mi?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Apprentice Sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 belli değil ama kaldırdıklarında haber verirler heralde.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 umarim hic kaldirmizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar