Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ahh inme inicek yauhh hata verdi krize girdim bilg dovuyodum kendimi kaybettim kendime geldigimde arkaşıma tekme tokat daldıgımı fark ettim çunku o arada kufretmişti ikiside aradan cıktı :D bu arada inş cabuk halolur yaw bu seferde accler giderse tam kalp krizi geciririm demin fpler bile silinmiş olarak gordum charımı zatenn[signature][hline]Lvl53 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 :) Web siteleride gitti millet hack mac saldirimi yapio acep. düpe müpe bitti bide siteylen uğra$iolar ztn yeni üye alımıda yok $ifre olayından sonra account dileniyyorum milletten :([signature][hline]Epox NPAJ / Amd64 3200+ 939s / Samsung 80Gb Sata / Feel Hurricane II 550W / Ati X550 256Mb / NEC DVD-RW Double Layer / 512X2 400Mhz Kingston Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Bateristlerin Buluşma Noktasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KelebeK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kalp krizi geliodu ak. ohhhh rahatladım simdi :D[signature][hline]Name:MoradSlayer LeveL:6x Np:100.xxx Clan: - Server:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chaichan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 işte yusif yusif die buna denir dedim benim butun charlara saldırı yaptılar hemen patik e gidip soruyum dedim işte konu peki dc mi oldunuz ???[signature][hline]gıroyum emme para bende [bu mesaj chaichan tarafından 31.02.2005 tarihinde değistirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende aynısını alıyorum tüm arklarım aynı hatayı veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ohh rahatladım. bi an tırsmıştım çok fena:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya warya 5 dk önce şifre yanlış diyodu kalbime indi walla bANlandım diye yusuf yusuf attım walla ban değil deme :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 size bisi söylyiyimmi benım pc siteye girerken bu gun Güvenlik sorunu var girmek istiyormusunuz vs vs diye uyarılar geliodu bende paso okey basıoydum DB ler feLan bulundu diyorlar ama Accler hacklenmıs olmasın bence bunuda bir ihtimal olarak aklınızın bir köesinde buLundurun nasılsa ke bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ranking forumlarında shigsy nin msj ına koptum cidden ya :D geçmiş olsun :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 heykırlar iş başında galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hahahhahahahah :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaanbaba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 offff.......ooohhhh...... bi anda her türlü duyguyu yaşadım olmaz olsun bööle oyun yaau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Murtaza, 14 Aralık 2005 20:58 tarihinde demiş ki: Tamam genel bir sorun var, bende de aynı şey oldu, "noooluyorz lan" dedim. Gaza gelip 35 tane topic açmayın... Düzelir birazdan. No panic... muhahahahah baba guldurdun bugun benı helal sana allah ta senı guldursun muhahahaha[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %81,74 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fukucu_tr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yaw tam master ı actım derkeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn oyundan cıktım gırdım ınvalıd.pass..dedım sakata geldık ınme ınıyoduuuuu offfffffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 allam delirdim ya iiki herkeste war bi bende deil öle olsa çıldırırdım burda bide ewden oynayıpta serverlara baalanamama o kadar uyuz bi durumki diosun lan o kadar para werdim dls aldım ko için ama s.ktuum oyunu saniyede bi hata werio.umarım çabuk düzelir yaf[signature][hline]server:ares level:51 job:blade clan:escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende cok korktum yaa 4 charda da acılmayınca :P ohaa flan oldum ne zaman acılır bu serverlar ben knight sız yaşayamam!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 oyundan çıkmayın giremssiniz bidaha... oh bea kser mser yok rahat rahat raven kasıyoz....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hadi Millet ben imam olayim bi namaz fln yıkanmasi gereken varsa onlarda gitsin:D ba$licas he 5 dk daha böyle giderse[signature][hline]Epox NPAJ / Amd64 3200+ 939s / Samsung 80Gb Sata / Feel Hurricane II 550W / Ati X550 256Mb / NEC DVD-RW Double Layer / 512X2 400Mhz Kingston Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Bateristlerin Buluşma Noktasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aynı hata diyip geyiğe devam :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:160k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
windrunner Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yaw ben bu gmlere fln küfür edecem şimdi yine banlancam siteden ondan bişi demiom ama bigün hepsinin çiçeğini böceklicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anhtar123 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hani beyler düzelmedi akşam oldu yeter abi acundumuzumu degişrtirdiler lla bende bügün güzel upragedeler yaptım şanslı günüm diodum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya delı oldum iki gecedir kasıcam kasamıyorm kanser etti itler pff :s[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anhtar123 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende düzelemedi sizede beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoName Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 giren olursa sölesin plz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 düzelmedi[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:160k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar