Necro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sizde bu hatayı alıyormusunuz? 4 chardan da aldım :S[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Evet.[signature][hline]Name: Nessanen Class: Paper Mage Level: 5x Clan: Occultists Server: Cypher El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben de alıyorum bu hatayı neler oluyor ?[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ke sux k2 sux hepsi suxx a.k[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kapattılar yine serverları herhal. Daha önce de olmuştu. Paniğe gerek yok.[signature][hline]Name: Nessanen Class: Paper Mage Level: 5x Clan: Occultists Server: Cypher El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tamam genel bir sorun var, bende de aynı şey oldu, "noooluyorz lan" dedim. Gaza gelip 35 tane topic açmayın... Düzelir birazdan. No panic...[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 banada oldu 2 tane acc var 2 side aynı noliiiiiiiiiiiiiiii.. Yaw tamda 5 dk önce trade yapmıştım içim bi ürperdi ama offfffff offff [Bu mesaj LordSevo tarafından 14 Aralık 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bende $imdi girmeye calisiom lvl 1 cchar aldim ares te onu kastiracam $imdi nalet olasi girmio :D oyuna girince beni kastircak kimse varmi:)[signature][hline]Epox NPAJ / Amd64 3200+ 939s / Samsung 80Gb Sata / Feel Hurricane II 550W / Ati X550 256Mb / NEC DVD-RW Double Layer / 512X2 400Mhz Kingston Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Bateristlerin Buluşma Noktasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ne zaman rahatça oynuyabilcez acaba hiçbir sorun çıkmadan[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bende de invalid dior düzelir herhalde şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Evet bende de aynı hatayı veriyor erken düzelir umarım.[signature][hline]Mutlu ol Yeter mode : On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yaw bir günde sorunsuz olsun şu oyun. Stres atmak için oynamaya çalışıyoruz stres yapıyoruz bu oyun için.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deligomlegi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu sefer nabicaklar cok merak eediyorum:) $ifrelerle alakali bisey olabilirmi acep? hayırlısı[signature][hline]Epox NPAJ / Amd64 3200+ 939s / Samsung 80Gb Sata / Feel Hurricane II 550W / Ati X550 256Mb / NEC DVD-RW Double Layer / 512X2 400Mhz Kingston Deli olduğumuzu iddia etmiyoruz. Onlar gibi değiliz olmakta istemiyoruz Bateristlerin Buluşma Noktasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bendede var aynı sorun 3 hesapta verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 2. bir wipe gelirse oyuna girdimde inme incek ya! :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hafta içi 2 saat bilg açabiliom *** bu lanet olası oyun açılmıo dostum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: 256, 14 Aralık 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Stres atmak için oynamaya çalışıyoruz stres yapıyoruz bu oyun için. ayyynenn[signature][hline]Name: Nessanen Class: Paper Mage Level: 5x Clan: Occultists Server: Cypher El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yok artık yapmazlar dupe wipe felan cypher hariç :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Cypherde işte yeni hell breaker la iron impact gitti sayamadım kadar :D raptor +1 hb +0 smite +0 ib +0 gitti bouhggg ağlıcamm yaa yeni 50m ye +6 iron impact aldım gidersee muckss[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 invalidi görüne makina başına bayılmışım yeni kendime geldim hemen paticiğe baktım :D[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bişi olmaz gene 1 coinsten alırsın :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 3.5 dedikleri bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: JoNyBLaCk, 14 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki: bişi olmaz gene 1 coinsten alırsın :D sheller silinmemiş ki :D aheuaeh[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccnn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben bugün ne güzel oynuyordum neçin böyle oldu anlamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 temple itemi ve +1 ise legit olarak gözükmüştür :D ondan silinmemiştir adamın legit shardı siliyorlar +9 mirageyi silmiyorlar k2 sux[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar