Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 60 lvl bir paladin ile 60 lvl bir cleric arasındaki farklar nelerdir? Üstünlükler eziklikler. Bunlar nelerdir? Ben henüz paladin olamadım kısacası olunca ne avantajım ne dezavantajım olacak bilmek istiyorum.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus LvL: 60==>61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 öLümü Sezme Duyun Ortaya Çıkacak... canın Az kaLınca öLmeye yakınken kırmızı aLevLer atacan... :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Canın çok azaldığında otomatik olarak defansını yükselten master skilli devreye girecek(tabiki lvl 60 dan bahsediyorum). Daha sonra level atladıkça değişik master skillerin açıacak, level 62 de Judgement Scroll vardı.Attack skilli. Hani bazı STR priestlerin birisine vurduğunda çıkardığı kocaman pembe ışıklar var ya.. İşte o level 62 masterlarda bulunan bir özellik :)[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Priest Level: 60 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qquz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sword kullanabilme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benan_utku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 walla bnde 61 oldum ama hala actrmadm (tamamen duygusal :D:D:D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Master açtırınca Sword sana çok iyi attack vermeye başlar. For exmp. : Mirage Sword :D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Valor=Halk arası tabirle redball=Türklerin tabiriyle "kızardı abi kızardı" özelliği açılır. Bu da %30 canın kaldığında defansını artıran bir özelliktir ki çok mühim özelliktir. Ayrıca onu paladin master menün açılmaz ve skill pointslerini master menüsüne veremessin. Hoş değil tabi...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kılınç =) kullanmanı sağlar ap sword ile master öncesi 300 felan iken master sonrası 700 lere felan fırlar ayrıca atıyorum master öncesi 1k ap varsa master oldukdan sonra ap artıyo bide shell neyim giyebiliyon =P master işte i gladly obey ^^[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXSIBISIxsil Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 paladinle cleric arasında farklar:%10 gibi büyük bi oranda atagın artacak.Chitin Shell giyme şansın olacak bu durumda defansın (örnegin:+7 chitin +7 shell aradaki defans farkı gibi)hp +mana artacak...bir çok avantajı var yani master olman şart[signature][hline]SeXSİBiSİ lvl:6x Job:PaladiN Irk:ELMoraD Clan:The Others Np:20xxx žaLMa BeNi KaRŞıNa,KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 git obl kes de master ol ne diyim 500 999 m arası bi para vereceksin ayrıca clanın (varsa) master olmanın anlamsız oldugunu solucek kavga dobus dırdır lwl 62 priesti bırakıp server deiştirceksin :S (not: +6 mirage sword x de yalan oldu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Stuner_Cypher, 14 Aralık 2005 03:13 tarihinde demiş ki: kılınç =) kullanmanı sağlar ap sword ile master öncesi 300 felan iken master sonrası 700 lere felan fırlar ayrıca atıyorum master öncesi 1k ap varsa master oldukdan sonra ap artıyo bide shell neyim giyebiliyon =P master işte i gladly obey ^^ i gladly obey ^^ woeldcraft taki undead ların lafı tuttum bunu die will be done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar