shamanqwert Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Arkadaşlar Beramusta yaklaşık 4 gündür 2. anahtarı arıyorum. Yerlerini yazmış arkadaşlarımız saolsunlar O listeye göre Tyon Farm Lamias Trolls Raon House da çıkması gereken anahtarı 3 serverda da hergün arıyorm ama bir türlü karşılaşamadık kendisiyle :) Bir yardım edin mümkünse arkadaşlar. 53 oldum hala 50 görevi yapacam :) Çok saolun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prest26_tr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yaw salla anahtarı exp kasaydın 51 olmuştun :D nick:prest26_tr lvl:59 :D paladin olcaz işallah clan:FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 savas sırasında cıkıyor bulamadıgın butun anahtarları forumda yazan yerde savas sırasında ara.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar