Xrated Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Evt ko yu bitiriyorum artık eskisi gibi zevk alamadıımı hissettim ve uzatmaya gerek duymuyorum.Herkese slmlar olsun kendinize ii bakın. Not: Charım satılığa çıkmıştır. Pazar alanından bakabilirsiniz.[signature][hline]Lvl: 67 (thx to Buyse) :D Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Gerçekten üzüldüm...[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 baba uniqueler pls :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bab raptor plisss. xD[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 İsabet olmuş..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: bilinc, 14 Aralık 2005 18:27 tarihinde demiş ki: İsabet olmuş.. şşş bilinc kendine hakim ol. (Anladın sen anladın ;) )[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 AGA xrated birakio oyunu ben deil :D[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sende bırakabildin demek iyi bari[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: NightHunter666, 14 Aralık 2005 18:27 tarihinde demiş ki: AGA xrated birakio oyunu ben deil :D Aga ney apim yaf. İTeM LazıM :D (ben diez'deyim)[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 http://rapidshare.de/files/9111107/hmmmm.wmv.html Şunu izle ne demek istediğimi anlayacaksın Thedorine...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 theridone AGA bu serverler arasi savasta ben sana tradelerim oke mi AGA ?[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben seni anladım kardeşim. Kafanı bozma sen hemen indirip izlicem Ayrıca Nick: Theridone :D[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... [Bu mesaj Theridone tarafından 14 Aralık 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: bilinc, 14 Aralık 2005 18:30 tarihinde demiş ki: http://rapidshare.de/files/9111107/hmmmm.wmv.html Şunu izle ne demek istediğimi anlayacaksın Thedorine... ne var orda açıklada biz de bilelim :D[signature][hline]Lvl: 67 (thx to Buyse) :D Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 İndir izle 2 dknı alır...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: NightHunter666, 14 Aralık 2005 18:31 tarihinde demiş ki: theridone AGA bu serverler arasi savasta ben sana tradelerim oke mi AGA ? Tamam AGA Nick: Ispanak_Lalesi_1453 :D[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: bilinc, 14 Aralık 2005 18:33 tarihinde demiş ki: İndir izle 2 dknı alır... izledim zaten de bişiy göremedim.neyse işte oyunu bırakmamın sebeblerinden biride bu çekememezlik...[signature][hline]Lvl: 67 (thx to Buyse) :D Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Xrated msn falan var mı oyunda online değilsiin...[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : HESPERUS / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :53k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Üzgünüm çok kıskanç bir insanımdır keşke lvl 67 olabilsem...Çekemiyorum işte ne yapayım.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: ChALLeNgE, 14 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Xrated msn falan var mı oyunda online değilsiin... özelden gönderdim..[signature][hline]Lvl: 67 (thx to Buyse) :D Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: bilinc, 14 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Üzgünüm çok kıskanç bir insanımdır keşke lvl 67 olabilsem...Çekemiyorum işte ne yapayım. wah wah üzüldüm şimdi :([signature][hline]Lvl: 67 (thx to Buyse) :D Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aga item pls zuhaahh :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bilinc indirdim, izledim... Boşver...[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=164559 başlığındaki mesajımı yazdıkdan sonraki tepkilerden sonra bugün eskaza ares3 e malum deru slotuna uğradığımda x_ratede ve wacky wucki neyse prieste yanaşıp. forumdaki konuyu anlatıp hala ne için çabalıyorsun 100 olsan ne olur dediğimde aldığım cevap [spo1=cevap]"ben onları güt ettim bak, git oku daha cevap gelmedi" [/spo] oldu. Şimdi lütfen son mesaja bakın. http://forum.paticik.com/view.php?id=164559 [spo2=hepimizin nasıl]güt[/spo] olduğunu görün. biz reziliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yavaş.[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yuhhh ve aynı zamanda bırrrrşşşş :D[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar