Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 evet aynen öyle.foldoş oldum! 1.5 ay önce atlanticde başladığım uo maceram, bir sürü char kasmamdan sonra pingler yüzünden eu da yeni char acmamla sonuclanmıştı..ve şimdi atlantic pingleri ile eu aynı oldu bende.napacagım, bilmiyorum delirecem yakında.dsl kullanıyorum ve atlantic pingleri 230 civarı, eu ise 220 civarı..atlantic cıkarsa 450 lere oynanmaz..ama tüm ganimetim de orada.biri bana yardım etsin! ya telekomu bombalıycam ya da uo yu bırakıcam...[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 tt'yi bombalada vatana millete de yardım et.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 tt yi bombala ya +1 :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 eu pingın cok yuksek, benım ortalama 107 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 tt'yi bombalama operasyonuna birlikte katılalım hatta :)[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 katılalım valla dharmacım:) bu arada eu ya geçtim sen de gel takılalım pingler daha iyi durumda..pennywise, senin baglantın kablo mu dsl mi? dsl olup 100 ping alan var mıdır?[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 benım 64 kablo(ızmır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bombalarınızı benden alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 tv de ciddi ciddi bir açıkoturuma çıkabiliriz aslında..konuşulması gereken bir konu..daha abuk sabuk şeylerin konuşulduğu ülkemizde, en azından hayati olmasa da "bir sorun" olarak karşımızda..sevgiler[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 170-190 değişiyor eu bende dialup ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 abi dial up benden daha iyi ping alıyor! delirecem:) yarın kablolarımı yeniliycem bakalım fark olacak mı..sevgiler:)[hline]Spartan Avalon uo shard GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Zuh bencede bombala :D[hline]Dantes, 08 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: En iğrenç bişey... Efsane Topic İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar