Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 geçmiş olsun kaldın o dersten:D:D bildiğim kadaryıla ağalıkta bitti?[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Zaten 2 senedir kalıom ama bu sene final test olcak dedi garanti gectim cunku 35 senedir hic bi testten kalmadı hamilelik haric :D mauahauaha[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: independent, 14 Aralık 2005 13:05 tarihinde demiş ki: No comment. ı agree with you no command xD[signature][hline]nick:_revenge_ lwl:61 np:77k+ clan:en iisi kendim kurayım server:ares xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Dupeler nasıl dilinmiş anlamadım beyinsiz gm legaller silmiş dupeler kalmış şimdi yana döne legal roc arıyorum Ne güzel gurur duyuyordum dupem yok diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: fortalpk, 14 Aralık 2005 16:32 tarihinde demiş ki: ı agree with you no command xD :S:S:S:S daha az önce söyledim i yerine ı yaparsan o abuk y harfi oluo die :D sonra dalga gecmek icin gelen gevurlar kekury ryng var my deince ne dio bu demeyin[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: bilinc, 14 Aralık 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Bunun dışında aresde abuk sabuk isimli pelerinli klanlar türedi. Bence pelerin alma np barajı 144 k dan yukarıya çekilmeli. NP transfer vs yoluyla salak salak insanlar pelerin alıyor. Antalya naz kafe, forza bjk falan gibi acayip isimli pelerinli klanlar görüyorum ama deru kesmekten acizler. sana aynen katılıyorum KE geldikten sonra np kasmak dahda kolay olduğu için herkes kolayca 144k npyi toparlayıp çoğaldılar.... en az alt sınır 500k olmalı artık ve bir şey daha eklicem her yer grade1 clan doldu eskiden g1 olmak kolay deildi...ulaşılmaz flndı:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orfenegro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Rankingde Wagyar adında bir adamın mesajından alıntıdır :) Baba plys gyve my swyft, y needer ytam pls gyft. y lvl 89 arch magyg baba no clan, y fok your mama y legyt, all GM n00b y have +9 shard never dupe Ban hax tasker, plys GM y no cheat, y solo DM y am magyg the 3 nova lycaon +8 see my powa y fynnysh lyke wagyar hadi hadi abazalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: orfenegro, 14 Aralık 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Rankingde Wagyar adında bir adamın mesajından alıntıdır :) Baba plys gyve my swyft, y needer ytam pls gyft. y lvl 89 arch magyg baba no clan, y fok your mama y legyt, all GM n00b y have +9 shard never dupe Ban hax tasker, plys GM y no cheat, y solo DM y am magyg the 3 nova lycaon +8 see my powa y fynnysh lyke wagyar hadi hadi abazalar bu ı muhabbeti onun icin bu kadar önemli :P[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: _KoRn3R0th_, 14 Aralık 2005 20:40 tarihinde demiş ki: said: bilinc, 14 Aralık 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Bunun dışında aresde abuk sabuk isimli pelerinli klanlar türedi. Bence pelerin alma np barajı 144 k dan yukarıya çekilmeli. NP transfer vs yoluyla salak salak insanlar pelerin alıyor. Antalya naz kafe, forza bjk falan gibi acayip isimli pelerinli klanlar görüyorum ama deru kesmekten acizler. sana aynen katılıyorum KE geldikten sonra np kasmak dahda kolay olduğu için herkes kolayca 144k npyi toparlayıp çoğaldılar.... en az alt sınır 500k olmalı artık ve bir şey daha eklicem her yer grade1 clan doldu eskiden g1 olmak kolay deildi...ulaşılmaz flndı:-) Oldu Cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar