Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beklenen oldu cyper duzeldi !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar bilginiz gibi cyperda millet shell +8 lerle geliyodu ve gece saat 2 den wipe geldi ve itemler temizlendi servere bir girdim millet don kilot geziyo valla :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Job : arch mage
lvl : 6x
np : ???????
Server :aress
Clan : kafama göre
Mesaj tarihi:
bida yapamazlar cunku cheat box lar toplandı ve piyasada kalmadı edinebilmekte zor yani dupe bitti orda :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Mesaj tarihi:
said:
PSX, 14 Aralık 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
bida yapamazlar cunku cheat box lar toplandı ve piyasada kalmadı edinebilmekte zor yani dupe bitti orda :D

hiç zannetmiyom onlar yine yaparlar yeterki ellerine 1 tane gecsin cheat box sonra yine 1500 tane olur :D:D:D:D
Mesaj tarihi:
beyler ben size söliim....cypher da oynuyorum ve cypher da buglu server..oranın gm si de benim arkadaşım..onun dediğine göre cypher ya silincek yada öle hilecileri oraya toplamak iiçin kalacak...cypher da oynuyorum ve bundan gurur duyuyom..hani bizim gibi zengin server:Dhani haniii
Mesaj tarihi:
cok zor templaden indirilen itemler duuryo ama dupelenmis olanların hepsi temizlendi piyasadan :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Mesaj tarihi:
said:
deterjan, 14 Aralık 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
beyler ben size söliim....cypher da oynuyorum ve cypher da buglu server..oranın gm si de benim arkadaşım..onun dediğine göre cypher ya silincek yada öle hilecileri oraya toplamak iiçin kalacak...cypher da oynuyorum ve bundan gurur duyuyom..hani bizim gibi zengin server:Dhani haniii

zuahahahahahaahaha :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Mesaj tarihi:
gm arkadasının nick neydi benim konustugum varda orda gm ?[signature][hline]Nick : endles_nightmare

[Bu mesaj PSX tarafından 14 Aralık 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
seni tanıyo yani ??[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Mesaj tarihi:
şimdi arkadasım orda 1 tane gm var ve adam ingiliz americada yasıyo soyleyim dedim bende :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Mesaj tarihi:
said:
deterjan, 14 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
walla bilemem adam bana arena da 455555 gibi komik bi rakam vurdu:D...ve eminim o olduğundan

god pathos mu vurdu :D:D:D
Mesaj tarihi:
serverda bug vardı vurmus olabilir ona bisey demem ama 1 tane gm var oda americada yasıyo ve ingiliz[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Mesaj tarihi:
said:
PSX, 14 Aralık 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
serverda bug vardı vurmus olabilir ona bisey demem ama 1 tane gm var oda americada yasıyo ve ingiliz

sen nerden eminsin ???
Mesaj tarihi:
baba doru olabilir ama adamın yaptıklarını gördüm ya kim pot la troll king e yatabilir ve izim clana ks yapıp tek başına sadece pot la kutu yu çalabilir onu bana bi açıklayın...ve adam ranger dı:D
Mesaj tarihi:
said:
deterjan, 14 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
walla bilemem adam bana arena da 455555 gibi komik bi rakam vurdu:D...ve eminim o olduğundan

:) komik...[signature][hline]Name: Genuine
Nps: 71xxx
Clan: A_FEW_GOOD_MAN
Server: Ares
Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler.
  • Yeni Oluştur...