PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadaslar bilginiz gibi cyperda millet shell +8 lerle geliyodu ve gece saat 2 den wipe geldi ve itemler temizlendi servere bir girdim millet don kilot geziyo valla :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 huhuhu cok iyi olmuş :D girip görmek isterim.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yaw kasmayın kendinizi yine yapar o amcamlar... bu oyun adam olmamışki cyper olsun istese temiz yaparlarda ,bu sefer $ kazanamıcaklar öle değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 allah allah işte bu süper oldu... k.e yi silmiştim tamda ama şimdi yeniden yüklicemm....oleyyyyyyyyyy....bana hızlı k.e yüklicek bi site söleyin lütfennnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bida yapamazlar cunku cheat box lar toplandı ve piyasada kalmadı edinebilmekte zor yani dupe bitti orda :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: PSX, 14 Aralık 2005 12:29 tarihinde demiş ki: bida yapamazlar cunku cheat box lar toplandı ve piyasada kalmadı edinebilmekte zor yani dupe bitti orda :D hiç zannetmiyom onlar yine yaparlar yeterki ellerine 1 tane gecsin cheat box sonra yine 1500 tane olur :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 cheat box ne yaw[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 beyler ben size söliim....cypher da oynuyorum ve cypher da buglu server..oranın gm si de benim arkadaşım..onun dediğine göre cypher ya silincek yada öle hilecileri oraya toplamak iiçin kalacak...cypher da oynuyorum ve bundan gurur duyuyom..hani bizim gibi zengin server:Dhani haniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 cok zor templaden indirilen itemler duuryo ama dupelenmis olanların hepsi temizlendi piyasadan :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: deterjan, 14 Aralık 2005 12:32 tarihinde demiş ki: beyler ben size söliim....cypher da oynuyorum ve cypher da buglu server..oranın gm si de benim arkadaşım..onun dediğine göre cypher ya silincek yada öle hilecileri oraya toplamak iiçin kalacak...cypher da oynuyorum ve bundan gurur duyuyom..hani bizim gibi zengin server:Dhani haniii zuahahahahahaahaha :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Buyse, 14 Aralık 2005 12:31 tarihinde demiş ki: cheat box ne yaw mavi gutu(aga) :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 gm arkadasının nick neydi benim konustugum varda orda gm ?[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre [Bu mesaj PSX tarafından 14 Aralık 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sölemek istemezdim ama adam o gün yan charıyla girmişti...o girdiği charının adı MaCaY...ama tabiki bigbird dü galiba GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 seni tanıyo yani ??[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 msn adresi bile vr bende ben itemleri nerden buluyom sanııyosun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 şimdi arkadasım orda 1 tane gm var ve adam ingiliz americada yasıyo soyleyim dedim bende :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 walla bilemem adam bana arena da 455555 gibi komik bi rakam vurdu:D...ve eminim o olduğundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: deterjan, 14 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki: walla bilemem adam bana arena da 455555 gibi komik bi rakam vurdu:D...ve eminim o olduğundan god pathos mu vurdu :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 serverda bug vardı vurmus olabilir ona bisey demem ama 1 tane gm var oda americada yasıyo ve ingiliz[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Senin o kadar canın olursa o kadar vurur.Direkt hayatınız yazış ya lol..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: PSX, 14 Aralık 2005 12:41 tarihinde demiş ki: serverda bug vardı vurmus olabilir ona bisey demem ama 1 tane gm var oda americada yasıyo ve ingiliz sen nerden eminsin ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 baba doru olabilir ama adamın yaptıklarını gördüm ya kim pot la troll king e yatabilir ve izim clana ks yapıp tek başına sadece pot la kutu yu çalabilir onu bana bi açıklayın...ve adam ranger dı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kektir o aga :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: deterjan, 14 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki: walla bilemem adam bana arena da 455555 gibi komik bi rakam vurdu:D...ve eminim o olduğundan :) komik...[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 saçmalamayın lann...adam bilidiğin çaldı ne var ne yok...ve tk yı kestikten sonra da burdayım die notice çekti:D bu da var tebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar