FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kardes site aktif olunca ne yapmamız gerekio ? anlat plz:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ewet air wolf sonunda senden ii bi haber duyduk bende uyumam bu gece artık inşallah kurtarırım charımı en sonunda ko yetkilileri bi şey yapmaya karar verdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 site bi açılsın sorunu çözerlerse topic açarım tek tek anlatırım.[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 daha ortada bişey yok hemen umutlanmayın derim. Ama umudunuzu da yitirmeyin bence yitirmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 haklısınız bizimki biraz dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi oldu:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadaşlar belki biraz erken soolucem ama bu eski sitede hemen geliyodu yeni şifreler bi keresinde unuttum yine boole 2 daakka içinde gelidi yenisi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bence %100 geri verecekler şifrelerimizi para kazanmak zorundalar :D[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Olsun beyler bunları duymak bile benim içimi ferahlattı desem :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Air wolf senin yazdıklarını okuyunca daha da ümitleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Air_Wolf sen benim yuzumu guldurdun allahta senin yuzunu Guldursun :D[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 VALLA AND İÇTİM HEMEN Bİ FAKİRE FUKARAYA PARA VERİCEM YETTİ GAYRI 6 GÜNDEN BERİ HAYATA KUSTUM:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yalcin valla kardeş bende öle cafeye abilerin yanına gidiyom adamlar Pk yapıyo cnm cekiyo valla bende pk yapmak istiyommmm :D[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya biraz mantıklı olun adamlar serverı resmen para kurmak için açmışlar ve dünyanın parasını da alıyorlar mecburi geri vermek zorundalar olmazsa(rüşvet veririz) bişeyler yaparız gene alırız Beni sizler yarattınız sagolun var olun asdgfaldgşlad ne oluyor bana ya :D[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Air_Wolf, 08 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki: ya biraz mantıklı olun adamlar serverı resmen para kurmak için açmışlar ve dünyanın parasını da alıyorlar mecburi geri vermek zorundalar olmazsa(rüşvet veririz) bişeyler yaparız gene alırız Beni sizler yarattınız sagolun var olun asdgfaldgşlad ne oluyor bana ya :D sadhkasgrfkagskgfa[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ne diyon kardeş ne bu ya manitadan ayrılsam bu kadar üzülmezdim:) alırsam charımı ilk işim bi üyelik almak olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bide şöyle düşün Air_wolf. Kospu kullanan türkler, dupeyi yapanlar türkler, ks yapan türkler, Küfredip hakeret eden yine türkler. Şifrelerimiz geri vermemek için yetmezmi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Valla bende öle hemen üye olcak başka turlu oynanmaz oyun :S[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 şifreyi alacagımız gün charlar girip gene cz de para dagıtacam herkez hazır olsun şimdiden :D[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 SOLDIER aynı düşüncedeyiz kardes[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: xyz, 08 Aralık 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Bide şöyle düşün Air_wolf. Kospu kullanan türkler, dupeyi yapanlar türkler, ks yapan türkler, Küfredip hakeret eden yine türkler. Şifrelerimiz geri vermemek için yetmezmi? :( Şom ağızlılık yapmayalım lutfen 2 dk umut geldi içimize :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: FC_XX_TR, 08 Aralık 2005 22:45 tarihinde demiş ki: SOLDIER aynı düşüncedeyiz kardes sagol :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: xyz, 08 Aralık 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Bide şöyle düşün Air_wolf. Kospu kullanan türkler, dupeyi yapanlar türkler, ks yapan türkler, Küfredip hakeret eden yine türkler. Şifrelerimiz geri vermemek için yetmezmi? :( peki birde şöyle düşün serverda en fazla kimler var ve en fazla onlara para kazandıran kim ?[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Air_Wolf benim için cz ustune 1 milyar al gel ben seni keserim :)[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: SOLDIER, 08 Aralık 2005 22:46 tarihinde demiş ki: said: FC_XX_TR, 08 Aralık 2005 22:45 tarihinde demiş ki: SOLDIER aynı düşüncedeyiz kardes sagol :) reca ederim lafımı olur:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: FC_XX_TR, 08 Aralık 2005 22:47 tarihinde demiş ki: said: SOLDIER, 08 Aralık 2005 22:46 tarihinde demiş ki: said: FC_XX_TR, 08 Aralık 2005 22:45 tarihinde demiş ki: SOLDIER aynı düşüncedeyiz kardes sagol :) reca ederim lafımı olur:D ehueheuheh[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar