Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Site yi bakıma aldılar duyduklarıma göre şifremi unuttum kısmını düzelteceklermiş eger bu olursa hiçkimsenin sorunu kalmicak eger bu seferde düzeltmezlerse herkeze çok geçmiş olsun ve charlarınıza elvada diyin....[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 işallah bekliyos 1 haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Air dostum buna gerçekten inanıyomusun. Günlerdir düzeltemediler. Sanmıyorum ama umut fakirin ekmeği işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 iç kurumasına girip yataklara düştükten sonramı[signature][hline]Nick:Georing LVL:6x Nation: ElmoRaD (Karus olmayı Düşünüyorum) RaCe:Warrior SRVR:ARES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 valla bence dua edin eger bu seferde yapmazlarsa hiç yapmicaklar adamlar s... takmıyor geçmiş olsun diyor sadece :D inş. düzeltirler[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Important Notice - Dec 7 2005 5:50PM Dear Knight Online Community, If you are not receiving any response emails regarding password requests or new account creations, please make sure to also check your Spam or Bulk folder in addition to your Inbox. Thank you, Knight Online Team sadece bunu yazmıslar siteye ben bi tek bunu farkedebildim galiba charlara gg mi dicez[signature][hline]Job : Shaman Nation : Karus Nick : Ulotrix_P LvL : 4x Race : Puri Tuarek Np : 2xxx Clan :n00bz Server : Olympia Sürekli güncellemeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Türkçesi ne demek yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 site şimdi yenilileniyor daha[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 su anda girdim siteye ama bilmiorum[signature][hline]Job : Shaman Nation : Karus Nick : Ulotrix_P LvL : 4x Race : Puri Tuarek Np : 2xxx Clan :n00bz Server : Olympia Sürekli güncellemeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 siteye mi girdin ????[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ben sitede gm nin kendi yaptıpığı ve en son yaptığı acıklamada sunu okumustum. "Bizler şifre gönderme sorunuyla su an ilgileniyoruz. su an bize mail atmanız bi işe yaramaz." ve bir formdan bahsediyodu sanırım o formu doldurup gönderin gibi bişey yazıodu amam emim deilim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 o dediğin yeri bizimlede paylaşırsan sevinirim.[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Site su an acık değil arkadaşlar. Telaş yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :-O[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bana gelen mailde ! Please login via the login box on the web site at http://www.knightonlineworld.com. If that doesn’t work please try resetting your password again. If that doesn’t work either please submit a request via the form located on the LOST PASSWORD page by clicking on the “Lost Password” button. Thanks. Webmaster - Knight Online World . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . K2 Network[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ağğğmin.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Sabrina, 08 Aralık 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Ağğğmin. What ?[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 umarım biter de sorun kavuşurum charıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Chay, 08 Aralık 2005 22:12 tarihinde demiş ki: umarım biter de sorun kavuşurum charıma amennn[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 talk ii barı sana mail gelmıs bana oda gelmıo :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ne demek istio ??[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 siteyi cok zorda olsa acmak uzereyım :D gercı yarım saatımı aldı ama :P[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 proxy ilemi açıyorsun ?[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amelecorsan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 benim şifre durduq yerde res yedi. ama gizli cevabı falan biliom lol :D[signature][hline]Yok hayatımda artık knight...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yoq hyr proxy falam yoq normal deneyem dedım yarım saattır acılmaya calısıo sıte :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar