oper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Reaper08, 13 Aralık 2005 23:16 tarihinde demiş ki: bidaaa olmaması için napcam ben yaaa =o( yapabileceğin bişe yok.. ben şu ana kadar bulamadım en azından.. yatarken dua da okusam basıyor gene.. bilimsel ve dini sebepleri var ama hangisi tam olarak doğru bilmiyorum.. yani tamamen bilimsel mi yoksa dinle ilgisi varmı çözebilmiş değilim.. bana bazen sık sık oluyor.. ruh haliyle de ilgili bişe sanırım...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Sabrina, 14 Aralık 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Bu nedir yaf hiç gelmedi bana. akşam pencereyi aç ben gelirim onun yerine :D ps:şaka yapıyom ciddiye alma he.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: oper, 14 Aralık 2005 18:35 tarihinde demiş ki: akşam pencereyi aç ben gelirim onun yerine :D ps:şaka yapıyom ciddiye alma he.. :D Ehue yok, size karabasanınızla mutluluklar dileriz =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kara basma iz olur kara basma iz olur güzellerde naaz olur güzellerde naz olur gece gelme gündüz gel gece gelme gündüz gel biri görür söz olur biri görür söz olur(salladım) :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 uyanırken beyinin ve vücudun ayrı ayrı uyanıyor beynin uyandıktan sonra vücudun uyanmakta geçikirse, bilincin açık olduğu halde hareket edemiyorsun benim bildiğim böyleydi açıklaması[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Epey bir teori almış başını yürümüş. Onca yorum ortaya atılacağına herhangi bir tıbbi kitaptan bunun REM uykusu olabileceği kolayca anlaşılabilirdi. En azından tıpta okuyan abim böyle olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Belki burada bişeyler bulunabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar