Bjork Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Theridone, 14 Aralık 2005 19:11 tarihinde demiş ki: Kutu demek, Gızgın Gumlardan Serin sulara atlamak demek.. :D Baba süpersin :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 o deilde we yi neden barborosa vermisler 67 lvl adamda bu zamana kadar yokmuymus 2 we O_o[signature][hline]::Ujio:: ( areste satilik ron's staff +7 ve wreath erenion+7 pm me... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 En sinir olay +7/12 str setini giyip potları doldurup bos hunt a çıkan (ben) bosu kestiimde kutu açılmıcanı duşunnemeyen (ben) .. şansıma bos çıkmadı xD[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np her HANGİ BİR SERVER DA MASTER WARRİOR LA TAKAS EDİLİR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Sayk0, 14 Aralık 2005 18:44 tarihinde demiş ki: Peki seri bi şeKilde vurabiliyormuyuz onu ? ya asasin lerin draini gibi düşün (hatta aynısı :d )belirli bir respawnı war ama baya seri vurabiliyon genede[signature][hline]"Komşularından av kapmak aslanlara ayıptır, köpeklere değil. dünya alimin kıymetsiz oyuncağı, delinin de değerli salıncağıdır(Mevlanadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Bjork, 14 Aralık 2005 19:02 tarihinde demiş ki: Bu kutular bazen açılmıo sinir oluyorum warya :( ya onun sebebi genelde o bos un towna çekilip guardların vurması ..eger bi guarda bosa dmg verirse vurusa bos drop vermez kutu açılmaz..dün iki kere yattım 2 t.k ve 1 talosta kutu açılmadı..[signature][hline]"Komşularından av kapmak aslanlara ayıptır, köpeklere değil. dünya alimin kıymetsiz oyuncağı, delinin de değerli salıncağıdır(Mevlanadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Bjork, 14 Aralık 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: Informer, 14 Aralık 2005 18:32 tarihinde demiş ki: Islak % ? 32,16% Pre yok. 11,250 exp. gelio :( memnun oldum bende %66,27 :horace:[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 golemleri kesip kutu açarsak ne olur ? buyrun tıklayın [spo1=>>>>>>][/spo][signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya hakkaten bu golemlerin preistlarla özel bi muhabbetimi var ne, ne kadar çok çıkıo :D[signature][hline]"Komşularından av kapmak aslanlara ayıptır, köpeklere değil. dünya alimin kıymetsiz oyuncağı, delinin de değerli salıncağıdır(Mevlanadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar