Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞİFRELER DÜZELDİ !!!!

fortalpk

Öne çıkan mesajlar

said:
deterjan, 13 Aralık 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
fortal şimdi bişey dicem olmucak..şifre sorunu düzeldi de hani benim şifre dalga mı geçion..gelmio işte şifre...olmuyo kardeşim elveda diin charlarınıza..ama gelenler de çok şanslı insanlarmış bence siz de bu şans varken hemen gidip upgrade yapın:D

de de içinde kalmasın da ben 10dk içinde cwp aldım buyse söledi junk maile baq die bi baktım gelmiş önceden askıda kalanlar nolur bilmem ama ben ilk denemede deiştrdim[signature][hline]nick:_revenge_
lwl:61
np:77k+
clan:en iisi kendim kurayım
server:ares
xD
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FC_XX_TR, 13 Aralık 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
abi peki en fazla kac saat içinde cwp alıoz ? arkadas dün attı 7 saat sonra vermişler bende bugün attım(yaklasık 3-5 saat önce)sizce ne zaman gönderirler?

kardes bana 10 dkkada geldi şanstanmıdır bilinmes :))[signature][hline]nick:_revenge_
lwl:61
np:77k+
clan:en iisi kendim kurayım
server:ares
xD
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar ben birinin tavsiyesi üzerine buraya baktım ve iyi seyler yazıyo diger forumlara benzemiyo ama benim mynet email adresime gelme şansı warmı ve biz bu forget paswordda oradaki bölümlere ne yazcaz bi tanesinde ID mi char ismimi istiyo , digerinde email adresi olan yere üyeligimz sırasındaki email adresimi yoksa baska bir email adresimi yazcaz bana yardımıcı olursunuz insallah...
Sosyal ağlarda paylaş

ya herşeyimi biliyorum ama bittim ben mynet yazmıştım ilk üyeliğimde başka bişi denesek değiştirmek istesek olmazmı şifre değiştiğindede mynet yazdım onada gelmedi forgetpaswordu deniyoz işte olursa inş ondada mynet olmuyo en iisi benim charımı (emeğimi) unutmam ! nası olur ...[signature][hline]Nick : _FaTaL_Tr / jade_buff
Serwer : Ares / Ares
Irk : Orc / Human
Level : 55 / 50
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...