StAnger Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bende celeron 1,7 var ve oyunlarda macximum ram performansını 256 mb sd ram ile alırsın diyolar isterrrsen 1024mb ram tak 256 ile aynı performansı alırsın diyolar bide bende sd ramlı anakart var ramımde pc100 acaba ben anakarta pc133luk sd ram taksam uyumsuzluk sorunum olurmu anakartın markasıda GIGABYTE 533MHZ sanırım i 845 çipi var
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Pentium işlemciler 64GB'a kadar ram adresleme kapasitesine sahiptirler. Performans olayına gelince kullandığın işletim sistemi burada devreye giriyor. Sonuçta kullandığın işlemci daha yüksek hafızaya destek veriyor olsada işletim sisteminin bunu nasıl kullandığı performansda etkili oluyor. 98'in 256 üzeri hafızayı etkin bir şekilde kullanamadığını duymuştum. Ancak xp yada 2000'de böyle bir sorun ile karşılaşmazsın. Arkadaşın bunu demek istemiş olabilir. Pc 100 ile 133 olayında ise slotlarda farklı saat hızlarında ram kullanırsan sorun yaşayabilirsin. Ancak kullandığın RAM'ler aynı saat hızına sahipse ve anakartın bu saat frekansını ve RAM türünü destekliyorsa sorun olmaz.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Öne çıkan mesajlar