THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 zannedersem archerlar artik hunter roguelar artik warrior. bugda olmus olabilir ancak hunter secenler rogue u goremiyormus. ben warior sectim archer cikti oda ayri konu tabi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ust class lar icin iki gundur patch yazmakla mesguller[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 eveeet level 10 oldum archer olacaktim birde ne goreyim sadece warrior ve sk var sk olduk mecburen stat ayarlarimiz verdigimiz skiller yalan oldu tabi ben bole devlerin aklina tukureyim. sacmaliga bak ya[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar