bLaCk_tiCk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ADI GİBİ Adı Sevgi ben bildim bileli? Doğumu sonbahara denk gelir ve Ekimin bir vakti.. Gördüm yüzünü deniz kıyısında.. Kıyısında deniz vardı gözlerinin ve yakamozdu yüzü Kimse şahit olmadı o anki aşkıma Ben yüreğine daldıkça kalbim gülüşlerinde boğuldu. Sevgim... Sevebildiğim.. Henüz saymaya başlamadım zamanı seni seveli.. Kurumadı hala elimdeki terin.. Ya gittiğinde.. Artık şairliğim sana endeksli.. Her cümlede sen, Her kafiyede sen, Her solukta sen. Ah bir bilsen?. Ne çok özledim seni gülüm, Düşüm, düşmüşlüğüm.. Bir elimde sen bir elimde sigara var şimdi? İçe içe bitiremedim seni.. Öle öle yitiremedim sevgimi. Gidişat o ki, göremeyecek seni vaktinde, Sana biriktirdiğim senli düşüncelerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaCk_tiCk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yazmış olduğum şiir nasıl sizce keşke şuan aklımda olan kişi bu sitede olsaydı..Belki ozaman benim halimden anlardı...Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Benım fıkrım olmuş bu +1[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaCk_tiCk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sağol kank gercekten olmuşmu ..? genede teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hoş, tebrikler.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaCk_tiCk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sağol mayhem :) ben daha bu aşk tutkusuyla daha ne şiirler yazarım kim bilir hehhheeehheheh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ellerine sağlık[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yazmis oldugun kisiye yolla bunu bence,ben oyle yaptim pek bi ise yaramadi ama hic degilse artik anliyor beni...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaCk_tiCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kank yazmış olduğum şiiri eyer ona yollarsam ters tepki yapabilir.O yuzden şimdilik böyle beni anlamasına anlıyor ve tabii aynı anda kıskanıyorda.Belki ileride olabilir nediyim ama daha çoook yazıcam herlade böyle giderse :) neyse devamı daha sonra arkadaşlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 "Kurumadı hala elimdeki terin.. Ya gittiğinde.. Artık şairliğim sana endeksli.. " "ya gittiğinde" akışı bozmuş, o kısma bi daha bakıver.. şiir bence orjinal olmuş girişi etkileyici güzel, ama birde son 2 satır içime sinmedi, aktarılan çok güzel ama farklı bi kalıpta olsa daha hoş olabilirmiş sanki ellerine sağlık..[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar