Redogski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bu mobilitylerin driverları normal pclerde kullandıklarımızla aynımı?[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hayır degiller normal driverlari mobility lere kuramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 peki hangisini indirmem lzm ben çıkamadım işin içinden bi yardım eli uzatırmısınıız?[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 laptop un markasının sitesinden indirceksin hermarkanın .inf dosyaları farklı çünkü seninki neyse ondan indirmen lazım yoksa benim gibi ekran kartını bozabilirsin aman derim[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 notebook markalarinin saglayicilari bu isi pek takip etmezler en iyi ve guncel mobility driverlarini www.omegadrivers.net te edinebilirsin ben bunlari kullaniyorum oyunlar konusundaki bircok problemimde bu sayede cozuldu[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sağolun kendi sitesinde buldum.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 o pek çok latpop markalarına benim gibi küfür dolu bir mail yollayınca evinize en son driver ın bulunduğu cd yolluyorlar yapmayın arkadaş lar beta driver nie kullanıyorsunuz yada birilerini ayarları ile oynanmış mod l driverlar sadece zarar verir. hakkınızı savunun biraz ne demek kardeşim acer sony gibi firmalar ne güzel update liyorlar niye o kadar para verip laptop a sonra kendimiz bozalım düşünün bence[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 aksine normal radeon driver larını kullanabiliyorsunuz. Link ini hatırlamadığım bir sitede normal sürücünün kurlum dosyaları ile oynayıp notebooklara da kurulmasını sağlayan bir program vardı. Kullandım gayet güzel yüklüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 işte o yüzden ekran kartım bozuldu benim[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: xlaidehlevar, 12 Aralık 2005 17:32 tarihinde demiş ki: o pek çok latpop markalarına benim gibi küfür dolu bir mail yollayınca evinize en son driver ın bulunduğu cd yolluyorlar yapmayın arkadaş lar beta driver nie kullanıyorsunuz yada birilerini ayarları ile oynanmış mod l driverlar sadece zarar verir. hakkınızı savunun biraz ne demek kardeşim acer sony gibi firmalar ne güzel update liyorlar niye o kadar para verip laptop a sonra kendimiz bozalım düşünün bence "Sadece zarar verir" nasıl bir mantıktır acaba? Yok yani demek ki benim sistemim 7 8 senedir bozuk da ben mi bilmiyorum? En az 15 ayrı ekran kartı kullandığıma göre, kart eskidiğinden değil de bozulduğundan mı değiştirdim acaba? Garip tabi...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 iyi ozaman uyumlu olmayan beta driverları kullanmaya devam et sen(60 fps alacağına 50 fps al)[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 O senin hüsn-ü kuruntun malesef. Yok öyle bir şey. Beta sürücüler optimize edilmemekle birlikte ne kadar düzenli veya düzensiz olacağı kestirilemiyorsa, çıkıp "az FPS verecek demek de o kadar saçma sapan bir durum... Yorumlamadan evvel biraz daha düşünelim, iyi olur. Misal ATI'nin 5.11b sürücüleri BETA iken her sürücüyü katlıyordu ve hala da onlar yüklü bende. Şimdi ne yapalım bunları? Fazla iyi çalıştığına göre sorunludur diyorsun...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bu arada ek; Şu an en stabil sürücüleri 7.83b ama bu sürücüler beta, üstelik 7.86 geldi sanırsam çoktan...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar