Solonor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dün dinledim, gercekten harika... zaten düsüncelerimi aktardim m0rtis bey`e:). basarilar mortis, basarilar distopia.. arkanizdayim biliosunuz. =)
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Çok güzel,saolasın.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Darqainu, 14 Aralık 2005 04:01 tarihinde demiş ki: edik:ben nedense katatonia dışında in flames'e de benzettim az buçuk nası oldu bilmiorum ama ya uykudan algılayamıom yada öle :) Ben vocali kaydettikten sonra, Draven ile bi In Flames - Satellites and Astronauts havası biz de hissettik şarkıda :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 doom out distopia in abi şarkı gerçekten çok güzel ha ama Gokhan olmasa dinlemem tarzı sevmiyorum sevemiyorum. Çok başarılı ne bilim biz grupla Hard Rock coverlayak mı hea? =) Edit: Kardeş gruba selamlar hahahhahahahahahahahh.... [signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 14 Aralık 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 gerçekten de çok begendım tebrik ediyorum[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hehe şahane olmuş tebrikler,vokal'i beğendim.Biraz My dying bride biraz da Katatonia kokuyor ama yinede farklı birşey yaratmışsınız tebrik ediyorum tekrar:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Öne çıkan mesajlar