Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares Serverlarina Baglanti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ares serverlarina baglanmak için ne yapmak gerekmekte yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
Nasıl yani ? tıklıyosun giriyo işte bu kadar basit acc varsa areste sahip olduğun tık yap gir sorunu tam olarak anlamadım kusura bakma.[signature][hline]Name: Genuine
Nps: 71xxx
Clan: A_FEW_GOOD_MAN
Server: Ares
Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler.
Mesaj tarihi:
şöle söyliyim oyunu yeni kurdum ve listede ares vs gibi bir server gözükmüyor bu yüzden sordum zaten[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
neyse umarım birileri arese nasıl bağlanıldığını biliyordur yardımların için saol yinede[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
oyunu hangi siteden yükledin?
oyunun bir kaç versiyonu var, sende ares görünmediğine göre sanırım sen usko(ares,dies,beramus,v.s.) severından yüklememişin.

www.knigthonlineworld.com adresinden yüklemeyi dene.[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR:::
  • Yeni Oluştur...