Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 [spo1=Hehe yorumsuz işte tıkk][/spo] oyuna girdigim ilk 1.5 dakka içindeki olaylar işte :D[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Muhahah bi de şole msjlar var hi yay pls bow pls dagger pls para pls gb pls coin pls np pls pls pls[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np her HANGİ BİR SERVER DA MASTER WARRİOR LA TAKAS EDİLİR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 cypher mi ?[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 cypher olması lazım ha dupe yapalımmı ? diyorlar ve itemi dupe de vermen gerekiyo itemi alınca ortalardan kayıp oluyo adam :D:D[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yok be beramusta[signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jennesse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 HAYIRDIR NIYE CIPLAKSIN KARDES NE OLDU BÖLE[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sorma ya hp basarken yandı chitinler parada yok bole sfil geziyoz ahh ahh şole shelleri giyemedim bi turlu fakirlik işte :([signature][hline]Lvl53 şimdilik (Şifremi verin banaaaaa :( Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct (50 den beri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar