Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açıklaması olmayan questler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onlar gereksiz şeyler. sanıyorum nomalde tekrar questi ancak kaldırılmış. misal ilk sıfırda tiger young tiger ve champion kesiosun tekrar. ama degmez ugrasmayın[signature][hline]silkroad online
AyDoLu
Mesaj tarihi:
oyunda gizli görevler olduğu gibi scroll veren ödüllü görevlerde vardır. örneğin tiger questi gibi.. ilk başta 20 tiger 20 young tiger 1 tiger champiyon kesersiniz quest biter. daha sonra size açıklaması olmayan bir quest verilir questte tanımda toplanıcak/kesilecek kısmında yani heryerde 0 yazar. bu questte 30 tiger 30 y.tiger 3 t. champ. kesersiniz. son olarak da tekrar 0 questini alırsınız bu quest için 50 şer tiger ve y.tiger, 5 de t. champ kesersiniz ki bu son dur.. yeteri kadar kestiğinizde ekranınızda diğerlerinde oldugu gibi bir 0 yazısı belirir ve q da açıklama kısmında complete yazar. bu questler ödül questleridir.scroll verirler. örneğin yukarda anlattığım tiger questi sanırım 1 saatlik %20 fiziksel %20 magic attack attırıyor. zamanı geldiğinde inanılmaz işe yarıcak bir item. Ayrıca yukarda denildiği gibi questlerin descriptionunda devamı olabileceği belirtiliyor, tabi next next yaparken okumak aklınıza gelmez değil mi :)
Mesaj tarihi:
ya niye hemen bilmiş bi şekilde next diicene oku falan gibi gereksiz konuşmalarda bulunuyosunuz anlamıyorum. Galdor saol ayrıca açıklaman için.
Mesaj tarihi:
Şimdi yukarda bizim pelerinli inek BeIlow un açtığı bir topic var...Ordan questlere tıklıyorsun...Hah bakın biraz eet gördün...Kolay gelsin...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
  • Yeni Oluştur...