BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadaslar su an bı radıonun dj liğini yapıyorum eger dınlemek ıstıyosanız ısteklerınız alabılırım http://64.18.131.118:1818/listen.pls hepınızı beklıyorum web sıtesı gıbı acmanız yeterlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benan_utku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu ne yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 benım radyo kanalım gelmek ıstemezmısın_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 knight online bolumu ile ne alaka?[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 isteklerini alabilirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sıkılmıssınızdır ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 benim pc'mde yeterince arsiv war yokda salaklik yapip netten dinleycem hem laga gircem kendi winamp'imdan acarim daha ii degilmi boyle sacma topicler acmasak?[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 :D peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sen bu işi bilmiyorsun Yada sağırsın bu kadar zıt tarzlar peş peşe çalınırmı lem zuhahaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bune lan bunalimami sokacan ?? öldürür lan bunlar insani.. kapat su radyoyu gec yat ya...[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 dınlıyomusun_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 peki böyle nasıl oldu kuzen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Buraya gideceksin!! KO ile ne ilgisi var bu topiğin![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benan_utku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Cagr1, 14 Aralık 2005 03:02 tarihinde demiş ki: bune lan bunalimami sokacan ?? öldürür lan bunlar insani.. kapat su radyoyu gec yat ya... zuahahaha[signature][hline]Nick=Dj_HeaLLeR Level=6x Clan=ESCAPE Np=9x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueMartini Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bak ben sıze boyle bı parca calım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Cagr bu resimdeki kim Telefonu var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: loopus, 14 Aralık 2005 03:06 tarihinde demiş ki: Cagr1 bu resimdeki kim Telefonu var mı :D warsa sanane yoksa sanane ..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 :D Ağlasammı gülsemmi Harbi bu senmisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NIKO67 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu ne alaka forumda sımdı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 gece gece sapıttınız galiba gidin yatın zıbarın :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benan_utku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ne calıon coq merak ettm :D:D:D[signature][hline]Nick=Dj_HeaLLeR Level=6x Clan=ESCAPE Np=9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 size 1 resimde türk insaninin beyninin nasil calisdiqini gosderirdim ama neyse ayip olcak..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya bu turk milletinden ne isterler anlamam bi bok olsa türküz olur Şimdi ben gevur olsam sapıtamıcam mı bumudur yane Neyse allahtan türküm hertürlü şeye aklım erio ama ide şu eleman adam giib muzik çalsa sıkıldım valla...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Acıların Çocuğu Emrah'a Özeniyor olmasin?[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kaşınmayan kuyruk sallamaz kusura bakmada madem kaldıramıcan soylenenleri ne die o resmi koyarsın oraya. Disi kopek kuyruk sallamasaa erkegi okeye adam arar...[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar