Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorola Razr V3i

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar bu telefon hakkinda bilgi istiyorum. Turkiyede ne e-market lerde nede baska telefon bayilerinde bulabildim. Belki burdan birinin bir bilgisi vardir.
Telefonumuz bu vede ozellikleri bu

Bu cihazi Turkiyede bulabilirmiymi fiyati nedir. Google da yaptigim arastirmada birisi cikti 2000$ gibi bir rakam kullanmis acikcasi cok gercekci bulmadim fiyati. Diger V3 modellerini kullanan kisilerde telefonlarindan memnunmu onu ogrenmek isterim tesekkurler..[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

Şu kadarını söyliyim.
V3 bi performans cihazı değil.Yani cihazın süper multimedya özellikleri yok.Namı diper "karizma-vip" cihazı.
V3i dede olabilecek çok bi fark yok.Yani sana tavsiyem,özellik arıyorsan v3 ü pek düşünme,ama görüntüsü hoşuna gidiyorsa normal bir v3 de gayet hoş.İlk başlarda her modelde olduğu gibi bazı sorunları vardı yeni seriler düzgün.Fiyatıda düştü.
Ama v3i diyorsan illa,Türkiye'ye gelmesini bekle diyebilirim.
Tabi motorola'nın asıl süper cihazlarını Türkiye'ye getirmediklerinide hesaba katmalısın.
V3i getirirsen,V3 ile uyumlu bazı parçaları hariç yedek parça bulamayacağının garantisini ben sana veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya acikcasi Yurtdisindan getiricem zaten telefonu telefon icin kullanan bir adamim o 1.2 mp kamerasini bile kullanacagimdan supheliyim. Ama emektar telefonumu artik degistirmek istiyorum ayrica lazim titresimi bozuldu ekran gidip gidip geliyor.

Boyle bir olanagim var yurtdisindan Motorola telefonu ucuza almak gibi e olmusken bari o olsun diyorum.
[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid

[Bu mesaj gellidus tarafından 10 Aralık 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj gellidus tarafından 10 Aralık 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gsmarena.com/motorola-phones-4.php
Süper cihazlar var ama gerçi süper cihazları destekleyen sistemler burda yok.Dolayısıyla anlamsızda kalıyor.
İlla motorola olacaksa özelliği bol olarak mpx220 den yeni bi model çıktıysa onada bakabilirsin.Ancak batarya ömürleri çok az onlarında.
V3i güzele benziyor madem abartı şeyler yapmıyacaksın.
Şarj cihazı araç şarj cihazını falanda iste yollayabileceklerse.
Ev şarjı 60ytl idi en son.
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk ciktigi gunlerden beri v3 kullaniyorum.. Bir ara siyahinida kullandim ama simdilerde grisini kullaniyorum. Sonucta v3 , v3 tur.. Tasarim istiyorsan alirsin performans istiyorsan almassin. Bu kadar basit. Bende telefonu sadece konusmak icin kullanan birisi olarak bu modeli sectim..

gelelim v3i ye. Bence o telefona yuksuk bir miktar bayilmaya deymez. Normal v3 alirdim ustune artan paraylada (gerekirse biraz daha ekleyip) sony dijital camera alirdim..

ama tercih senin.

Yedek parcaya veya kisacasi bir bozulma olayi yasarsan. en iyi ihtimalle 1 ay telefonsuz kalirsin.. :)

edit: ebayda 350$ felan. Stoktan alcak olsanda maximum yurt disinda 400-500$ tahminimce..
[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!

[Bu mesaj Melkor tarafından 12 Aralık 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bilgiler icin tesekkurler gitmisken almak istiyorum acikcasi. Birsure kullanirim eger alisamazsam burda satmayi dusunuyorum v3i nin tahmini fiyati TR icin ne olur sizce?

Sanirim TR de yok zaten bakabildigim kadariyla bugun bir telefoncuya sordum oda birsey soylemedi belki siz biliyorsunuzdur. Ben bu telefon piyasasini hic bilmiyorum acikcasi aklimda pek ermiyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla tr de fiyatlar katlanicak o kesin.. ama ne kadar katlanir bilemem.. zaten o son saticidan saticiya degisicek.. ben izmirde moto v3 u 750ytl ye satmaya calisanida gosteririm , 600 e satanida gosteririm.. Ayni sey v3i icinde gecerli olucak. Ama tahminimce (yani kafadan sallarsam) ilk zamanlarda 800ytl den asagi bir fiyat gorucegimi sanmam..[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey güzelde,yurtdışından getireceğin telefonu burada nasıl kullanacaksın onu düşünmedik tabi.
Belli bir tarihten sonra gelen kaçak gelen telefonları kayıt altına almayacaklarını söylemişlerdi,o tarihte geçti.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak.
O yüzden hepinizi beraber dövücem.

Buzkiprisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...